Párom gyermeke a főasztalnál?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Párom és én idén házasodunk össze. Neki van az előző kapcsolatából egy gyereke. Illendő őt beültetni a főasztalhoz?
2018. jan. 24. 07:46
21/27 anonim válasza:
Ha lesz olyan asztal, ahol több gyerek ül majd, akikkel jóban van, érdemes megkérdezni őt is, hogy hova szeretne ülni. El lehet magyarázni neki, hogy a főasztalnál lenne a helye, de meglehet, hogy jobban érezné magát a korabeliekkel. Attól is függ persze, hogy hány éves, és neki milyen igényei vannak, mennyire kell gondoskodni róla, figyelni rá.
22/27 anonim válasza:
Ha a szülők is ott ülnek, mindenképp ott a helye. De ha lesz külön gyerekasztal, lehet jobban érezné magát köztük. Ám nem árt figyelembe venni, hogy nem illik páratlanul ülni a főasztalnál. Még ha gyermek is az illető. De természetesen a legfontosabb mindig az, hogy a pár kiket szeretne maguk körül látni. Akár testvéreket, nagyszülőt, keresztszülőt.
23/27 anonim válasza:
Úristen, kap itt hideget meleget a kérdező, jó nagy tirpákok vagytok mind. Es ha nem biztos benne, mert nem tudja, mi a szokás, akkor már sz@r ember? Igen és? Én sem lettem volna ebben biztos, mert életemben esküvőn nem voltam. Lehet lepontozni, kaptok érte kekszet.
24/27 anonim válasza:
Szerintem illendő lenne beültetni oda, bár persze attól is függ,hogy hány személyes az asztal. Ha nem férne oda,akkor midnenképp a főasztalhoz legközelebb ültetném.
25/27 anonim válasza:
Na én megmondtam, hogy lepontoz a sok egyen vályúból, nem vagy anya degenerált :D
26/27 anonim válasza:
Unokabátyáméknál a menyasszony tanúja (bátyja) és annak a barátnője ült, a 2-2 szülő és ők ültek, a kislánya előző barátnőjétől velünk ült (illetve unokanővéremékkel), mivel nem volt jelen az anyuka nen szólhatott semmit, a kislány akkor 7éves volt, csak vacsoránál ült, inkább táncolt. Unokanővérem férje akadt ki, hogy ők nem ülhettek ott, de 10éve náluk meg az unokanővérem szülei nem ültek az asztaluknál.
27/27 anonim válasza:
Bugsy! Az apja mellett a helye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!