Mit tegyek? Nem akarok családi katasztrófát.
Figyelt kérdés
Egyik családtagom nem szeret enyhén szólva, de nem merek neki visszabeszélni, mert Nem akarom megbántani, de nagyon kezd elegem lenni a b*ßoktatásaiból...2010. jún. 5. 22:55
1/10 anonim válasza:
Legyél alkalmi süket és menj ki a szobából.
2/10 A kérdező kommentje:
azzal sajnos még jobban megamra húzom...:-(
2010. jún. 5. 22:56
3/10 anonim válasza:
Így sincs béke, nyugodtan bántsd meg.
4/10 anonim válasza:
hát attól függ melyik családtag me ha vm naon közeli annak sztem ne pofázz be :D de nem érdemes beszólogatni családtagoknak =)
5/10 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy ha már úgyis jelenet van, legalább legyen rá oka.
6/10 anonim válasza:
Nekem is volt egy közeli családtagom, aki úgy megszúrt szóval, mintha tőrrel szúrtak volna meg. És mindenki istenítette a családban, holott egy bunkó, l----or, mindenkin átgázoló ember volt. A háta mögött nekem adtak igazat, de a szemébe nem merték megmondani. Úgyhogy nekem tűrnöm kellett, és egyszercsak arra döntöttem ezt a problémát nekem kell megoldanom. Többé nem mentem el hozzájuk bármilyen rendezvény, disznótor stb. volt náluk. Hú pedig a szent család jajgatott ám, hogy ilyen meg olyan vagyok. Én ezt tettem, és a mai napig nincs lelkiismeret furdalásom miatta. Betelt a pohár és kész. Nagyon béketürő nő vagyok, de ha valamit eldöntök, legyen bármi, annak vége!
8/10 anonim válasza:
Ne hagyd magad semmiképpen sem.
Különben is, nem katasztrófa, hanem maximum parasztgyalázat lesz, azt meg sz@rd le!
9/10 anonim válasza:
Mondd meg neki,hogy szerinted menjen az anyjába.Ezt,csak durvább szavakkal.Néha Te is anyázhatsz.ha már feszkó van,akkor legyen maximális.Utána persze TE leszel a rossz,meg a gonosz,aki be mert szólni szegénykének,de sz@rj rá.Utána hangosan és előre fog köszönni.Ha nem köszön,az se nagy baj.Nincs szükséged rá végül is.Nem kell mindig lesütött szemmel,megalázkódva járkálni mindenki előtt.Egy csendes,béketűrő ember is tud anyázni.
10/10 A kérdező kommentje:
kösz
2010. jún. 8. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!