Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy a barátnőm...

Mit csináljak hogy a barátnőm ne sértődjön meg? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

1, lány vagyok

és szeretnék tanácsot kérni mit csináljak?

folyton feljön hozzánk x úgy hogy nem is hívjuk.... de minden nap... anya már szólt hogy ne jöjjön fel minden nap... ő is szeretne egy kis magánéletet... és mindennap nálunk eszik... nem azért mert sajnáljuk tőle... de azért már minden egyes nap sok belőle....

mit csináljak hogy ne jöjjön fel minden nap??? mit mondjak neki hogy ne sértődjön meg???

2010. jún. 5. 18:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
utolsó: Valszeg romániában él... Nem lehetséges?! ...
2010. jún. 5. 19:56
 12/16 anonim ***** válasza:
50%
Vagy már volt ott, és ezt tapasztalta... Vagy ez a véleménye, na. Ennyi.
2010. jún. 5. 19:57
 13/16 anonim ***** válasza:
50%

Vagy talán én is onnan származom, és itt mindenki ezt csinálta. Az vagyok, akire úgy haraptak... és nem esik túl jól, hogy így lecsesztek, mert én is csak magamból indulok ki. Ha nem pofáztok azt megköszönöm és ennyi. Valamint nem tartom kulturált ténynek, hogy elhamarkodottan csesztessük a másikat, és még offoljunk is hozzá. Sajnálom, ha megbántottalak valamivel, nem akartam, én így élek, és kész.

(én nem másznék bele a magánéletedbe, kedves kérdező!)

2010. jún. 5. 20:21
 14/16 anonim ***** válasza:
50%
meg a másik: ha jól sejtem mindketten romániai magyarok vagyunk, és érdekelne, hogy miért érdemeltem volna meg azt a pár "qrvára bántó sort"...
2010. jún. 5. 20:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem muszáj lesz egy kicsit megsérteni.
2010. jún. 5. 21:23
 16/16 A kérdező kommentje:
az osztálykiránduláson "nagy kibeszélőshowt" tartottunk és megbeszéltünk mindent... úgyhogy már nem barátnő csak osztálytárs...
2010. szept. 16. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!