Milyen az, ha kicsi gyermekekkel egyedül maradsz, mert a férjed külföldön dolgozik?
Van itt olyan nő, akinek kicsi pár éves, hónapos gyermekei vannak, és a férje arra kényszerült hogy külföldre menjen dolgozni?
Hogyan éltétek meg (vagy túl), és milyen volt utána az élet? Hogyan hatott a házasságotokra? Mi vagy ki volt az ami/aki a legtöbbet segített?
Először is köszönöm szépen azoknak a válaszát, akik a kérdésre válaszoltak!
Többiek! Olyan tényekkel dobálóztok, amikről szó nem volt a kérdésben. Miért feltételezitek egyből hogy a másik hülye?
Egy szóval nem írtam hogy a férjem nem szenved ettől a helyzettől!!! Azt sem írtam hogy itthon nem dolgozik. Nem gondoltam hogy ki kell teregetnem a családi szennyest, de tessék, ha nincs képzelőerőtök leírom:
Dolgozik, deviza hitelünk van. Valóban nem úgy éltünk mint Marci hevesen, de ha megvárjuk míg lejár, 40 évesen szülök. Megélünk, de nehezen, csúsznak a csekkek. De van mit ennünk, van házunk, meleg van! Ajánlatot kapott, sokkal jobb fizuval, szebb helyen ÉLNÉNK EGYÜTT ha már akkora a kicsi hogy utána tudunk menni. Vagy mos megy, vagy elesik ettől a lehetőségtől.
11-es és többiek, köszönöm hogy magyarázkodás nélkül is megértettétek mire gondoltam!
Mielőtt megint megköveznétek, igen, tudom, Hevesen nagy H!
:)
"Azért egy apa állandó jelenléte nem annyira fontos, mint egy anyáé."
Akkor kérlek, ezt írd be minden olyan kérdéshez, ahol egy férfi arra panaszkodik, hogy a volt feleség kapta a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!