Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az, ha kicsi gyermekekk...

Milyen az, ha kicsi gyermekekkel egyedül maradsz, mert a férjed külföldön dolgozik?

Figyelt kérdés

Van itt olyan nő, akinek kicsi pár éves, hónapos gyermekei vannak, és a férje arra kényszerült hogy külföldre menjen dolgozni?

Hogyan éltétek meg (vagy túl), és milyen volt utána az élet? Hogyan hatott a házasságotokra? Mi vagy ki volt az ami/aki a legtöbbet segített?

2018. jan. 19. 11:58
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm szépen azoknak a válaszát, akik a kérdésre válaszoltak!

Többiek! Olyan tényekkel dobálóztok, amikről szó nem volt a kérdésben. Miért feltételezitek egyből hogy a másik hülye?

Egy szóval nem írtam hogy a férjem nem szenved ettől a helyzettől!!! Azt sem írtam hogy itthon nem dolgozik. Nem gondoltam hogy ki kell teregetnem a családi szennyest, de tessék, ha nincs képzelőerőtök leírom:

Dolgozik, deviza hitelünk van. Valóban nem úgy éltünk mint Marci hevesen, de ha megvárjuk míg lejár, 40 évesen szülök. Megélünk, de nehezen, csúsznak a csekkek. De van mit ennünk, van házunk, meleg van! Ajánlatot kapott, sokkal jobb fizuval, szebb helyen ÉLNÉNK EGYÜTT ha már akkora a kicsi hogy utána tudunk menni. Vagy mos megy, vagy elesik ettől a lehetőségtől.

11-es és többiek, köszönöm hogy magyarázkodás nélkül is megértettétek mire gondoltam!

2018. jan. 20. 10:39
 22/25 A kérdező kommentje:

Mielőtt megint megköveznétek, igen, tudom, Hevesen nagy H!

:)

2018. jan. 20. 10:50
 23/25 anonim ***** válasza:

"Azért egy apa állandó jelenléte nem annyira fontos, mint egy anyáé."

Akkor kérlek, ezt írd be minden olyan kérdéshez, ahol egy férfi arra panaszkodik, hogy a volt feleség kapta a gyereket.

2018. jan. 20. 22:54
 24/25 anonim ***** válasza:
79%
Menjen férjed menyetek együtt ha nem megy/ mentek együtt akkor nagyon hamar megbánjátok ,én miatam egy ilyen lehetöséget halasztotunk el mert azt hitem 10 éve hogy szar lenne kint nincs segitség stb ,már bánom itthon sem segitet senki nekünk de szarabbul élünk mintha kintt élnénk ,barátnőm kint jobban él mint én itthon .
2018. jan. 21. 06:30
 25/25 anonim ***** válasza:
55%
2018. jan. 21. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!