Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az, ha kicsi gyermekekk...

Milyen az, ha kicsi gyermekekkel egyedül maradsz, mert a férjed külföldön dolgozik?

Figyelt kérdés

Van itt olyan nő, akinek kicsi pár éves, hónapos gyermekei vannak, és a férje arra kényszerült hogy külföldre menjen dolgozni?

Hogyan éltétek meg (vagy túl), és milyen volt utána az élet? Hogyan hatott a házasságotokra? Mi vagy ki volt az ami/aki a legtöbbet segített?

2018. jan. 19. 11:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
48%

Sok idióta. Szerintem a kérdező nem kioktatást várt hanem olyan választ aki hasnoló helyzetben van mint ő. Itt a válaszadók háromnegyede csak okoskodni jött ide.

Honnan tudjátok hogy ők (idézem az egyik okos válaszát) "nyomorba" vállaltak gyereket? És ha valaki azért mmegy ki mert sokkal jobb lehetőséget kap úgy hogy itthon se volt rossz munkája? Utálom az ilyen embereket mint ti..csak ítélkezni tudtok mások fölött...aztán megnézném ti hogy éltek. Az élethez sajna segg hülyék vagytok.

2018. jan. 19. 13:55
 12/25 anonim ***** válasza:
85%
Az a baj a férjek nem gondolnak bele , mert mi nők/anyàk semmit nem csinâlunk mert itthon vagyunk a pici babàval. Ő meg szegény dolgozik, de ha ő maradna otthon akkor abba bele halna. Nem értem , első ha szàraz kenyeret eszel és van itthon munka akkor miért nem maradsz itthon a csalàddal? Itt is van szàraz kenyér.... Mondom én mi 220000 forintből nevelünk 2 gyereket, lakàs hittelel és rezsivel. És ételre mindig van pénz. Sőt a gyerekek is kapnak nasit minden nap. És félre tenni is tudunk kicsit, felújítàsra.
2018. jan. 19. 14:50
 13/25 anonim ***** válasza:
74%
A férjem miatt elköltöztem a szüleimtől 300 km re. Vettünk egy közös hàzat, és született egy gyermekünk is. Kapott egy ajànlatot, hogy 3 hetet dolgozik egy hétig itthon van. Kétszeres pénzért. El akarta fogadni. Abba bele sem gondolt, hogy itt hagy a babàval senki nem fog segíteni nekem. Csak magàra gondolt. (Sajnos anyósom csak az első unokàjàval foglalkozik. ) Én megmondtam neki ha elvàlalja én elköltözöm. Nem vàlalta el, de a mai napig nem érti mi lehet nekem nehéz. Miben kell segíteni.
2018. jan. 19. 15:31
 14/25 anonim ***** válasza:
67%

"És ha valaki azért mmegy ki mert sokkal jobb lehetőséget kap úgy hogy itthon se volt rossz munkája?"

Bezzeg ha egy nő írná le, hogy van jobb lehetősége is, mint minden nap foglalkozni a gyerekével...

2018. jan. 19. 16:29
 15/25 anonim ***** válasza:
14%
Akkor mi lenne?
2018. jan. 19. 16:51
 16/25 anonim ***** válasza:
6%
Azért egy apa állandó jelenléte nem annyira fontos, mint egy anyáé.
2018. jan. 19. 17:05
 17/25 anonim ***** válasza:
49%
Igen ezt mindenki tudja. Akkor az , hogy van aki ki megy külfőldre dolgozni azt az apàt nem itélik el. De ha elvàlnak és kéthetente hétvégén talàlkozik a gyerekével az milyen szar apa.
2018. jan. 19. 17:25
 18/25 anonim ***** válasza:
93%
Nem volt könnyű egyikünknek sem. Aztán cseréltünk, én mentem ki egy időre. Ekkor jött rá igazából, hogy otthon lenni se könnyebb, mint kint dolgozni. :D
2018. jan. 19. 17:53
 19/25 anonim ***** válasza:
88%

Kapasbol 3 olyan csaladrol tudok ahol valassal vegzodott az hogy ez egyik kulfoldon dolgozott, mig a masik otthon volt a gyerekekkel.

Ha a ferjed kimegy kulfoldre akkor minnel hamarabb menjetek utana.

Amugy Magyarorszagon is van munka, olvastam a hirekben hogy nincs olyan terulet ami ne szenvedne munkaerohiannyal.

Persze ha takarito vagy akkor abbol kulfoldon se elsz meg jol de ha van szakmad akkor tuti hogy talalsz allast.

2018. jan. 19. 18:50
 20/25 anonim ***** válasza:
89%
Barátnőm élt igy kb 1 évet ,kibirták aztán kiköltözött férje után most boldog nyugodt életük van .
2018. jan. 20. 05:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!