Mit tegyek? Mi lenne ha elmennék otthonról, úgy, hogy senki sem tudja? Anyámmal van baj, és talán így átértékelne engem?
Anyukádnak van igaza.
Az a pasi,aki nem áll ki melletted.Ebben az esetben nem költözhetsz hozzá,csak ekkor meg akkor,nos ez a pasi nem barátnak való.
Valószínűleg csak kihasznál,te ezt nem látod,mert szerelmes vagy,anyád viszont nem az!
Előző kérdésednél is ugyanilyen kisgyerekesen gondolkoztál.
Ideje lenne felnőni, nem gondolod?
Talán anyukád is szánalmasnak tartja, hogy 23 évesen neki kell eltartania téged! Tipikus szerencsétlen, éretlen ember vagy, aki képtelen megállni a saját lábán!
Mi az, hogy ilyen munkád van? Bakker, nézd meg más városban, ha keresel, találsz!!! TALÁLD MÁR FEL MAGAD!
tegnap 13:45. Szerintem te összetévesztesz valakivel... soha senkit nem osztottam le, fél évvel ezelőtt meg tuti nem írtam ilyen jellegű kérdést...
Utolsónak: keresem én, de nem találok, mindenhol elutasítanak, a nagyobb városba ami tőlünk 30km-re van is próbálkoztam már számtalanszor, meg tudják hogy nem helyi vagyok már mehetek is a pi-csába, egyértelmű hogy a helyit veszik fel hamarabb, annak nem kell utiköltséget téríteni. Úgyhogy aki azzal jön hogy milyen egyszerű munkát találni az nagyon téved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!