Szülők, ha kiderülne, hogy a gyermeketeket a kórházban a születésekor elcserélnék, mit tennétek?
Figyelt kérdés
Ragaszkodnátok ahhoz, hogy a vér szerinti gyereketek visszakerüljön Hozzátok vagy nevelnétek tovább azt a gyermeket, akit addig gondoztatok, szerettetek, etettetek, iskoláztattatok?2018. jan. 13. 20:05
11/18 anonim válasza:
Évekkel később a szülés után már simán kialakul a kötődés a szülő és a gyerek között így már baromi nehéz lenne lemondani róla a vér szerinti gyerekemért cserébe akit nem is ismerek egyáltalán. Én nem tudnám megtenni ezt a cserét ha így alakulna. De persze abba könnyebben belemennék hogy megismerjem a vér szerinti gyerekemet és annak szülőjét aki neveli ahogyan az elcserélt (nem tudom másképp fogalmazni) gyerekem őt is megismerhesse. Abban benne lennék hogy tartanánk a kapcsolatot mindenki mindenkivel alapon, de mindenki nevelje azt fel akit elkezdett nevelni. Nem vagyok még szülő, de ha esetleg így alakulna az élet akkor hasonlóan tenném.
12/18 anonim válasza:
Hú 74%os neked biztos nincs még gyereked ha egy 1 evest vissza tudnál cserélni. Egy hetest talán, attól is kikeszülnék...de egy több éves gyereket soha semmilyen körülmények között... én is rokonaimmá “fogadnam” a másik családot és tartanám velük a kapcsolatot.
13/18 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy 1-2 hét múlva derül ki, vagy amikor már nagyobb a gyerek.
14/18 anonim válasza:
Ha én lennék egy mondjuk 10 éves gyerek, és a szerető szüleim egyszer csak kijelentenék, hogy nem vagyok a vér szerinti gyerekük, meg akarják keresni az "igazit", az nekem elég nagy törést okozna... úgyhogy nem, egy bizonyos ponton túl meg sem próbálnám keresni a vér szerinti gyereket. Persze ha még csak pár hete-hónapja történt a csere, talán elgondolkodnék. De a vérségi kötelék nem minden, nagyon nem.
15/18 anonim válasza:
Undorító emberek vagytok. Ellöknétek magatoktól a saját gyereketeket, a másikat meg szándékosan elszakítanátok az igazi szüleitől. Felháborító és gusztustalan ahogy erről vélekedtek. Főleg a kedves #9, aki még meg is szökne más gyerekével. Ássátok el magatokat.
16/18 anonim válasza:
Utolsó, nem nagyon megy az értő olvasás, mi? A 9# pont azt írta, h felvenné a kapcsolatot az igazi gyerek szüleivel, de nem venné el őt, sőt ha esélyt látna arra, h az ő nevelt gyerekét vissza akarjak cserélni akkor a világ végéig szaladna vele...
17/18 anonim válasza:
#16 Figyelj te szerencsétlen. Igen, azt írta, hogy megszökne más emberek gyerekével. Akik vissza szeretnék kapni az igazi gyereküket, és ő inkább elrabolná azt a gyereket, de akkor sem adná vissza. Nem nagyon megy az értő olvasás, mi?
18/18 anonim válasza:
A más gyerekével, akinek azok a mások vadidegenek? Akik elvennék attól a szülőtől a gyereket akit ismer, és pokollá tennék a kicsi életét? Én is lelépnék. Attól hogy a DNS nem egyezik, még a gyerekem lenne a nevelt. Amúgy meg.. ha azok az emberek elvennék a gyereket, és eldobnák a másikat akit évekig neveltek, csak a vérségi kötelék miatt.... Hát, szép kis szülők lehetnének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!