A barátnőm miért ilyen büdös mostanában?
3 hete Összeköltöztem a barátnőmmel és fokozottan hónaljszaga van és "odalentről" is éreztem rajta szagot! Sosem volt ilyen csak mostanában amióta elkezdett dolgozni, észrevettem hogy fürödni se nagyon akar!
A ruhái szétvannak hajingálva és megtaláltam a nem tul tiszta fehérneműit is! Kezdek kiábrándulni belőle nem ilyennek ismertem meg! Lakva ismerni meg az embert?
Ti hogy mondanátok meg neki hogy tisztálkodjon és ne sértsem meg? lehet nem érzi magán a szagot?
Nem mondtad neki véletlenül, hogy nefürggyéle? :P :)
Egyébként én is arra gondolok, amire itt többen: egyszerűen elhagyta magát a csaj, mert úgy gondolja, hogy most már megfogott téged, nem kell többé színlelnie azt, hogy tiszta, ápolt és rendszerető...
Ugyebár lakva ismeri meg az ember a másikat...
Hogy mondanám meg neki? Hát, egyszerűen becibálnám munka után a fürdőbe, és megmondanám neki, hogy mindig felgerjedek, ha fürdés közben "kukkolhatom".
De lehetsz te is paraszt: megmondhatod neki, hogy te egy ápolt és magára adó nőbe szerettél bele, illetve hogy nagyon kiábrándító, ha így elhagyja magát.
Talán azért, mert egy büdös ku*va!
Rúgjad ki és meglátod,hogy ismét fürdeni fog,ha pasit akar magának fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!