Irigység családon belül?
Nálatok előfordul ilyen? Például, hogy testvér a testvérre féltékeny, irigy?
Mi most készülünk lakást venni, és igen, per pillanat az ingatlan nagysága, az illeték illetve a bútorok vásárlása a legnagyobb problémánk.
Testvérem aki a szüleinknél él a három gyerekével teljesen ki van akadva, lévén, hogy neki egy új cipőre sem futja, mi meg őszerinte verjük a nyálunkat, és nem panaszkodunk, hanem dicsekszünk.
De könyörgöm, nem én vállaltam munka nélkül 3 gyereket. Akkor én most már nem is panaszkodhatok, mert nincs hozzá jogom?
Hagyjuk, otthon 99%-ban ez ment.
Mindenki mindenkinek beszólt, rongyrázós, idióta, elvered a pénzt szrokra, stb...
Elköltöztem 1000km-re, de még így sem hagynak békén, sajnos.
Talán nem hiszed el, de a családon belüli iriység tud a legdurvább lenni, és emiatt képes az ember a leginkább lealjasodni.
Sajnos a pénz mellé észt nem mindig osztanak. Ha osztanának, tudnád, mikor kell hallgatni, és mikor beszélni. Akkor ismernéd a testvéred, tudnád, mit váltanak ki belőle a "problémáid", és nem keresnéd a konfliktust vele, hanem élnéd szépen a magad életét, ahogy ő is a sajátját. Ahogy neki a saját dolga, miért vállalt munka nélkül három gyereket, úgy neked is a saját dolgod, milyen lakásba pakolsz és mit.
Én is sokszor voltam / vagyok irigy. De rájöttem, hogy ehelyett célszerű azzal foglalkozni,hogy én hogy érhetem el a céljaimat (ami néha az, amit látok, hogy más már elért). Csak ehhez a felfedezéshez magamba kellett néznem.
Kevés olyan emberrel találkoztam akiből az irigység nem dühöt váltott ki. De szerencsére akadnak ilyenek. Nekik érdemes panaszkodni, ők megértenek :)
" Nálatok előfordul ilyen? Például, hogy testvér a testvérre
féltékeny, irigy? "
Nálunk? SOHA!
De könyörgöm, nem én vállaltam munka nélkül 3 gyereket. Akkor én most már nem is panaszkodhatok, mert nincs hozzá jogom.
De hogy nem,az aki elszarja az életet,és a semmire szul ne siránkozzon,ha másnak jobb az élete. Nem tudom sajnálni az ilyneket. De mindig ezek nyávognak,meg akik bele szulnek egy alapbol szar kapcsolatba. Egyik Unokatesom is a számlákra tolünk kunyerált,de kozbe hetente cipoket vett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!