Hogy lehet, hogy egy fiatal felnőtt férrfi így átveszi egy családban a hatalmat?
Irigy és féltékeny vagy!
Semmi rosszat nem látok a tesódban a leìrásod alapján. Sőt!!! Örülhettek, hogy így törődik veletek! Én büszke lennék rá! Nagyon rosszindulatú vagy! Mi alapján macázod a párját? Téged minősít ez a viselkedés.
"Ha egy családnak módja van rá, addig az a normális, ha eltartja a gyereket amíg tanul, ha a gyerek ÖNKÉNT többet vállal, az más dolog. Én megtanultam az élettől, hogy én vagyok, magamra kell koncentrálnom, illetve a saját gyerekemre, akinek a nevelését, ellátását vállaltam (tervezett gyerek, nem becsúszott)"
Te szerencsétlen lúzer, legalább olvasni tanulj már meg.:D Az, hogy 21 évesként rendben tartja a szobáját, és kiveszi a részét a házimunkából, példának okáért elmosogat, NEM segítség, hanem ALAPVETŐ kötelesség. Nemcsak a szülei felé, hanem koliban, albérletben is az lenne, ahol együtt él másokkal. Persze lehet, hogy neked ezt nem sikerült otthon megtanítani, mert tehén volt a szobádban a radiátor, de épp itt az ideje bepótolni a neveltetésed hiányosságait.:-)
Egy elkényeztetett kis hulye vagy, hisztis, irigy és féltékeny.
A bátyádnak nem macája van, hanem menyasszony. A korkülönbség meg simán elfogadható, nincs ezzel semmi gond.
Bátyád lett a családfenntartó, segít ahol tud, mivel apukátok meghalt. Becsüld érte!
Hát rendesen ledöbbentem, mikor a kérdés után elolvastam a kifejtést.
21 évesen ilyen szinten lenni.. Még ha a 10 éves húgod gondolna ilyeneket azt talán megérteném. Sajnálom a családod, hogy ilyen irigy, rosszindulatú, hálátlan, elkényeztetett pics@val kell együtt élniük.
"Saját életedre koncentrálni"
Na az addig biztosan nem lesz, amíg képes nem leszel saját magadról gondoskodni. El kell jutni az önellátás szintjére. Saját ház/lakás/albérlet, egzisztencia, önellátás. Onnantól kezdve van tényleges saját élet, mert a Jani Te vagy a saját házadban, nem Anyu, vagy Apu, akiktől függesz anyagilag. Nyílván ez nem egy vérgőzös dolog, mert a szülő a saját gyerekét nem teszi ki egyből az utcára (már amelyik), mert pl. a tányért nem oda rakta vissza ahol lenni szokott, de a szülői házban a szülők szabályai az érvényesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!