Mit szólnátok ha egy rokonotok ezt mondaná rólatok?
"nagyszülőről"van szó.(nem véletlen a kisbetű).
80 kitudja hány éves és olyanokat vág a fejemhez,hogy tehén vagyok,egész nap zabálok,szarul főzök,engem senki sem szeret,a saját keresztanyám sem szeret,és apám barátnője sem(akit egyébként nagyon szeretek).
120 kilóról kezdtem és kemény edzéssel és egészséges életmódra áttéréssel sikerült 2 év alatt eddig 40 kilót leadnom(nem hiszek a gyors fogyásban).
Még mindig van egy 20 kiló de a következő fél év alatt az a cél.
Minden héten 6 napot rendesen edzek.Minden nap egy teljes órát,van hogy 1,5 is.
Egyik nap felső test súlyzóval plusz hiit cardio aztán másnap 1 óra alsó test,néha súlyokkal.Pénteken 1 óra sima Cardio,de ilyen majd megszakadok stílusban,majd szombaton 1 óra felsőtest pl.és vasárnap az mindig szünet,mert nem akarom túlterhelni magam.
Másik héten folytatom.1,5 éve,mert előtte sokáig kellett magamat győzködni,hogy kezdjek edzeni is,ha szép eredményeket akarok elérni.
Az egészséges életmódra rávenni magam kegyetlenül nehéz volt.Mert egész addigi életemben érzelmi evő voltam.Magammal kellett lemeccselnem,hogy mi az oka annak,hogy ezt csináltam a testemmel,és sikerült.:)
Elkezdtem egészségesen étkezni,aztán fél évig győzködtem magam a sport miatt.Dohányoztam 2 évig,de láncban,aztán egy vasárnapi napon úgy döntöttem,hogy vagy cigaretta vagy edzés.Akkor letettem a cigarettát és már 1,5 éve nem gyújtottam rá.Nem is hiányzott,nem voltak elvonási tüneteim sem.
Egyszerűen csak elengedtem.
ÉS boldog voltam,erősnek éreztem magam.
És erősnek érzem magam most is,lelkileg,fizikailag.Egyre szebb vagyok,de amikor ennyit dolgozom valamiért,és egy szem.ét rokon ilyen aljasságot mondd,azt nem tudom megérteni miért.
Azt mondja rengeteget zabálok.
Naponta 5-ször eszek.
Pl.Tk.kenyér sonkával sok zöldséggel,tízóraira valami gyümölcsöt,ebédre valami zöldség,vagy tk.tészta rizs,krumpli akármi hússal,uzsonna magvak,vagy mondjuk joghurt,vacsora túró tojás vagy bab,lencse,akármi.
És nem eszem embertelen nagy adagokat.Normális adagokat eszem.Míg ő zabálja a zsírosabbnál zsírosabb sza...okat,fehér liszt,tészta,édességek,sütemények,mindezt kontroll nélkül.
Tudom azt,hogy ha logikusan elgondolom,hogy nincs igaza,de mégis mit lehetne erre reagálni?
Meg olyanokat mondd,hogy engem senki sem szeret,a keresztanyám sem,ha meg szembesíteném a keresztanyám előtt,kitalálná,hogy csak hazudok.
Ja,de azért minden vasárnap tisztességgel megjelenik a templomban és sűrűn adakozik a perselybe.
Csak mert a nagyanyád, még nem kell se megfelelni neki, sőt, tárgyalni se kötelező. Elkerülöd, nem találkozol vele.
Kitartást továbbra is!
Az a baj, hogy csak leírod a mondatokat egymás után, de nem sok meggyőződés van mögöttük. Ha komolyan gondolnád, amiket magaddal kapcsolatban írsz, akkor nem a gyakorin kérnél tanácsot, hanem elengednéd ezt a nagymama témát.
Figyelj! Amit eddig csináltál az tiszteletrméltó, követendő és szuper! De egy ekkora testkép változás feldolgozásához általában kell pszichológus is. Ha majd tényleg értékelni fogod az eredményeidet, akkor magasról ejteni fogsz a negatív emberi megnyilvánulásokra.
Még egyszer: maximális respect!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!