Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha egy rokonotok...

Mit szólnátok ha egy rokonotok ezt mondaná rólatok?

Figyelt kérdés

"nagyszülőről"van szó.(nem véletlen a kisbetű).

80 kitudja hány éves és olyanokat vág a fejemhez,hogy tehén vagyok,egész nap zabálok,szarul főzök,engem senki sem szeret,a saját keresztanyám sem szeret,és apám barátnője sem(akit egyébként nagyon szeretek).

120 kilóról kezdtem és kemény edzéssel és egészséges életmódra áttéréssel sikerült 2 év alatt eddig 40 kilót leadnom(nem hiszek a gyors fogyásban).

Még mindig van egy 20 kiló de a következő fél év alatt az a cél.

Minden héten 6 napot rendesen edzek.Minden nap egy teljes órát,van hogy 1,5 is.

Egyik nap felső test súlyzóval plusz hiit cardio aztán másnap 1 óra alsó test,néha súlyokkal.Pénteken 1 óra sima Cardio,de ilyen majd megszakadok stílusban,majd szombaton 1 óra felsőtest pl.és vasárnap az mindig szünet,mert nem akarom túlterhelni magam.

Másik héten folytatom.1,5 éve,mert előtte sokáig kellett magamat győzködni,hogy kezdjek edzeni is,ha szép eredményeket akarok elérni.

Az egészséges életmódra rávenni magam kegyetlenül nehéz volt.Mert egész addigi életemben érzelmi evő voltam.Magammal kellett lemeccselnem,hogy mi az oka annak,hogy ezt csináltam a testemmel,és sikerült.:)

Elkezdtem egészségesen étkezni,aztán fél évig győzködtem magam a sport miatt.Dohányoztam 2 évig,de láncban,aztán egy vasárnapi napon úgy döntöttem,hogy vagy cigaretta vagy edzés.Akkor letettem a cigarettát és már 1,5 éve nem gyújtottam rá.Nem is hiányzott,nem voltak elvonási tüneteim sem.

Egyszerűen csak elengedtem.

ÉS boldog voltam,erősnek éreztem magam.

És erősnek érzem magam most is,lelkileg,fizikailag.Egyre szebb vagyok,de amikor ennyit dolgozom valamiért,és egy szem.ét rokon ilyen aljasságot mondd,azt nem tudom megérteni miért.

Azt mondja rengeteget zabálok.

Naponta 5-ször eszek.

Pl.Tk.kenyér sonkával sok zöldséggel,tízóraira valami gyümölcsöt,ebédre valami zöldség,vagy tk.tészta rizs,krumpli akármi hússal,uzsonna magvak,vagy mondjuk joghurt,vacsora túró tojás vagy bab,lencse,akármi.

És nem eszem embertelen nagy adagokat.Normális adagokat eszem.Míg ő zabálja a zsírosabbnál zsírosabb sza...okat,fehér liszt,tészta,édességek,sütemények,mindezt kontroll nélkül.

Tudom azt,hogy ha logikusan elgondolom,hogy nincs igaza,de mégis mit lehetne erre reagálni?

Meg olyanokat mondd,hogy engem senki sem szeret,a keresztanyám sem,ha meg szembesíteném a keresztanyám előtt,kitalálná,hogy csak hazudok.

Ja,de azért minden vasárnap tisztességgel megjelenik a templomban és sűrűn adakozik a perselybe.

2017. dec. 30. 15:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%
10-es vagyok....Még mielőtt bárkit megbántanék, tiszteletben tartom mindenki vallását, de én nem tudok abban hinni, hogy van Isten.
2017. dec. 30. 15:55
 12/22 anonim ***** válasza:
90%

GRATULÁLOK!! Le a kalappal előtted! Igazán inspiráló és példamutató, amit csinálsz!!! :)))))))))))))))))

Mama 80+ ? Nekem az a tapasztalatom, hogy van néhány idős ember, aki öreg korára kifejezetten gonosz lesz. Főleg azok, akik már korábban is nehéz emberek voltak. Ez a tulajdonság felerősödik, és korlátok nélkül tör elő.

Én ezt egy közvetlen rokonon tapasztalom. Ő 70+ éves. Szabályosan idegrohamai vannak, ilyenkor minden apró dolgon felcsattan és szó szerint üvölt. Gusztustalan szavakat fröcsög magából és válogatás nélkül sérteget mindenkit. Alapjáraton ugyanezt csinálja, csak csendben, mert sokszor magában motyog és veszekszik a tévével, a nettel. Kb ilyeneket, hogy: hazudsz bzdmeg, menj a kva anyádba te fsz... hazudtok ti szemetek.

Ez megy. Szerintem a te szentéletű nagyszülődnek se esik már le sokszor, hogy miket és hogyan mond. Valahogy elvesztik a kontrollt, ez biztos valami öregkori-agyi dolog.

Ha tudod kerüld el, ha nem, akkor ne vegyél róla tudomást. Egy idő után nekem is sikerült :)

2017. dec. 30. 15:57
 13/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek,akli írt.

Én úgy beszéltem meg magammal,(de ez nagyon hosszú folyamat volt),hogy végigvettem a gyerekkoromat,hogy mi minden mentem keresztül,hogy mennyi rossz dolog történt,és aztán rájöttem,hogy azért,mert mások megpróbálták tönkretenni a gyerekkoromat,attól még nem leszek egy lelki nyomorék.Nem vagyok hibás a gyerekkoromért.Ártatlan vagyok és ha rossz vagy jó dolog történik velem,attól még nem a zabálás a helyes döntés.

Nem tudom jól megfogalmazni.Még mindig él bennem a rossz gyerekkor,de az érzelmi evés,rájöttem,csak egy eszköz volt számomra,de már nincs szükségem rá.

Sokkal erősebb vagyok annál.

2017. dec. 30. 16:00
 14/22 anonim ***** válasza:
90%
Gratulálok érett gondolkodásod van, kevesen jonnek rá maguktol erre sajnos,főleg rombolo környezetben.
2017. dec. 30. 16:02
 15/22 A kérdező kommentje:

Én hiszek Istenben.Ugyanakkor azt s gondolom,hogy Isten nem csak a templomban van ott,hanem mindenben.

Azt is teljes szívvel kijelentem,hogy szerintem Isten nem dönt arról,hogy milyen legyen az életünk.A saját döntéseink alakítják az életünket.

A sport pl.már nem csak kényszer,hanem öröm,és boldogságot jelent,annyira,hogy ha volt hogy 2 napig nem tudtam edzeni,akkor iszonyat rossz kedvem lett,de aztán másnap egy óra cardió és olyan boldogság töltött el,izzadtam,lihegtem mint egy kutya,de éltem,és erősödtem.

Amúgy nem nagyon szeretem használni a fogyás szót.

Én mindig azt mondom,3 kilót szépültem,vagy 3 kilóval erősebb lettem.:)

2017. dec. 30. 16:05
 16/22 anonim ***** válasza:
90%
Nyugi, a mama hamarosan alulrol fogja szagolni az ibolyat, ne torodj vele :) hagyd ra, ne surun keresd, mar csak par ev es ugy is vege.
2017. dec. 30. 16:54
 17/22 anonim ***** válasza:
84%
Ez a hosszú írás nem is a nagyszülőről szól, hanem arról hogy TE MILYEN JÓL TELJESÍTESZ!:)
2017. dec. 30. 17:20
 18/22 kovpet ***** válasza:
100%

"Tudom azt,hogy ha logikusan elgondolom,hogy nincs igaza,de mégis mit lehetne erre reagálni?"

Én azt mondanám, hogy "fogod be a szád de nagyon gyorsan". Mondjuk valószínűleg nem ilyen szépen és kedvesen.

Neked viszont gratulálok a teljesítményedhez, csak így tovább. Szerintem amúgy irigy, de azért 80 évesen lehetne több esze.

2017. dec. 30. 18:20
 19/22 anonim ***** válasza:
86%
"Várjál nagyi! Elmagyarázom hogy te is megértsd!(Itt birkabégetést imitálsz hosszan)".
2017. dec. 30. 20:35
 20/22 Bikerr válasza:
Ne foglalkozz ilyen emberekkel ha család tag ha nem épitsd fel saját úgymond birodalmadat azokkal legyél akik megértenek megbecsülnek szeretnek.Ez a te életed de írányitod,fel a fejjel és meglátod jönni fognak a pozitív emberek köréd.
2017. dec. 30. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!