Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az, ha sohasem...

Normális az, ha sohasem szeretnék családot?

Figyelt kérdés
Jelenleg 21 éves vagyok, és úgy gondolom, hogy sohasem szeretnék családot. Egyedül szeretnék élni, barátnő és gyerek nélkül. Ez már kisgyerek korom óta így van, amikor hugom szülőset akart játszani, én mindig otthagytam, most meg már szinte rettegek attól, hogy valaha is gyerekem lesz. Egy 2 éve történt szerelmi csalódás óta sokkal boldogabb vagyok, ha egyedül élek, mint kapcsolatban. Én örökké így szeretném ezt, és akármennyire is szeretnék a szüleim, hogy unokájuk legyen, tőlem nem lesz. Ti mit szólnátok a szüleim helyében most vagy akár 15-20 év múlva? Vagy mi a véleményetek erről a dologról?

2017. dec. 28. 20:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
26%

El sem tudom sorolni, hogy mennyi előnye van annak, ha egyedül élsz.

Szabad vagy. Azt csinálsz azzal és akkor amikor csak akarsz. Nincsen aki elszámoltat, aki féltékenykedik, aki belenéz a telefonodba, aki akkor is idegbeteg ha semmit sem talál.

Nincsen aki rád szól amikor fáradtan hazamész a munka után, hogy mosogassál el mielőtt kitakarítasz és megfőzöl, mert ő nem ért rá annyi tv-sorozatot megnézése mellett.

Akkor, annyit és oda utazol ahová csak akarsz. Azzal akivel csak akarsz.

Olyan lakást és kocsit veszel amilyent csak akarsz.

Senki nem fog megcsalni, vagy lehúzni anyagilag. Nem lesz aki kiforgat majd a vagyonodból, és nem kerülsz az utcára, mint az a sok-sok kiforgatott hajléktalan.

Ráadásul ha majd normális egzisztenciával is rendelkezel, rengeteg nő fog rád startolni minden korosztályból. A fiatalok a pénzed miatt, az idősebbek pedig azért, mert a korosztályukban nem találnak értelmes férfit, akinek mindene meg van.

Neked mindössze három dologra kell majd ügyelned, hogy ez az ideális állapot megmaradjon egész életedre:

1. senkit semmilyen ürüggyel se jelentsél be az ingatlanodba.

2. mindig használjál óvszert! (Különösen, ha hangsúlyozza az illető, hogy szed fogamzásgátlót.)

3. lamúr után, mindig saját magad húzd majd le a wc-n a cuccost!

B.U.É.K.

Lehet lepontozni.

2017. dec. 29. 10:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Szép kis általánosítást hozott össze az előttem szóló, látszik, hogy mindig rossz nőbe dugta.
2017. dec. 29. 13:33
 13/14 anonim ***** válasza:

11-es!

Azt is pont ilyen hosszan lehet sorolni hogy mik az előnyök ha az ember párkapcsolatban él..

2017. dec. 29. 15:43
 14/14 anonim ***** válasza:
A 11-es esetében ez természetes szelekció. Tudja, hogy nem tesz jót a világnak, ha szaporodik. 😂 Kérdező, ha tényleg boldog vagy így, de akkor miért tetted fel ezt a kérdést?
2017. dec. 29. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!