Miért vagy a gép előtt Szenteste?
Mert nyaralunk nem szentestezunk most jottunk vissza a furdobol 22 ig van nyitva.
Ettunk es most meset neznek a gyerekek
Holnap reggel kirandulni megyunk loval csak en maradok mert inszalag szakadasbol revilidalok lo szoba sem johet
Mert egész nap sütöttem főztem, mosogattam, pakolásztam, aztán eljött a szenteste, vacsoráztunk, de még sem volt semmilyen meghitt hangulat. A fát feldíszítettük, 4 családtagból csak 3-an, mert a tesóm inkább telefonozott.
A családommal vagyok (apukám és tesóim) de mégis egyedül érzem magam. Elmúlt már az a régi gyermeki varázs, meghittség.
Gondoltam elolvasok itt pár kérdést mert biztos írnak ki sokan, hogy miért rossz nekik, vagy épp miért jó.
Szerintem már csak akkor lesz újra igazi a karácsony, ha gyerekem lesz, vagy ha végre a párommal tölthetem kettesben.
Te miért vagy gép előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!