Mit csináljak? A barátommal több mint 1 éve vagyunk együtt. Eleinte nagyon jól megvoltunk, de mostanra egyre több vitának van.
A barátommal több mint 1 éve vagyunk együtt. Eleinte nagyon jól megvoltunk, de mostanra egyre több vitának van. Már többször sztakítani akartunk,de nem ment. Az a baj, hogy egyáltalán nem illik össze se az életvitelünk se a gondolkodásunk. Én pörgős vagyok, ő nyugis én felelőtlenebb, ő komolyabb. Én tipikus bika vagyok, ő tipikus oroszlán. Nem tudunk már közös nevezőre jutni. Ugyan akkor mint én, ami eleinte nem zavart, de már több ismerősöm is mondogatja, hogy nem nézünk ki jól és nem is illünk össze. Bennem is felmerült már, hogy valaki más lenne, a hozzám való, de nem tudok vele szakítani. Mikor eljutunk odáig, nem tudom megtenni. Szeretem még mindig. Tipikus se veled, se nélküled kapcsolat lett.
Mit tegyek szeintetek? Van ennek értelme? Lehet ezen valahogy változtatni?
A szeretethez az is hozzátartozik, hogy el tudjátok engedni a másikat, hogy boldogabb legyen mással. Semmi értelme halálra gyötörnötök egymást.
Az okot viszont ne abban keresd, hogy te felelőtlen vagy, ő megfontolt, te pörgős vagy, ő nyugis. Az ilyen emberek is kiválóan tudnak együtt létezni.
Szerintem meg kellene próbálnotok elfogadni a másikat olyannak, amilyen, akkor működne a dolog, meg az igazi szeretet erről szól, hogy olyannak szereted, amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!