Hogy tetszik a Ramira név?
Férjemnek és nekem nagyon megtetszett. Úgy gondoltuk, ezt a nevet adjuk születendő kislányunknak. És csak kíváncsi lennék, kinek hogy tetszik, és mit gondol róla?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Nekem nem tetszik, de ha nektek igen, akkor nyugodtan adjátok a kislányotoknak. Nincs olyan név, ami mindenkinek tetszik. Mi is most várjuk a második babánkat (ha minden jól megy, két hét múlva ((ha betöltöm a 21. hetet)) kiderül a neme is), de mi tanulva az első gyerek névválasztása körüli kéretlen véleményözönből, most csak a férjemmel ketten döntünk.
Egyébként szívből gratulálok a babához!
nekem nem tetszik. igaz én konvencionális vagyok ezen a téren és szeretem ha már a nevéből tudom valakinek a származását. nálunk a családban a legkülöncebb név az Olivér lett, mi többiek mind hagyományosan magyar neveket viselünk.
Vannak divatok, mi ugyan nem követtük őket,de ha nektek tetszik...
Csak azt nem bírom amikor valaki teljesen őrült, névként nehezen értelmezhető " neveket" ad a gyerekének. Van a szomszédságban Ajándék nevű kislány, édes lesz majd 80 évesen Ajándék néni, vagy mondjuk egy komoly felelősségteljes állásban Dr X. Ajándék- szerintem ebbe a szülők nem gondoltak bele anno.
Bár én falra mászoma Kevin, Krisztofóró, Dzsenifer, Liliána, Lora és hasonló nevektől is ( elnézést mindenkitől aki ilyen nevet visel!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!