A párom nem segít nekem anyagilag! Én látom rosszul a dolgokat?
'Párod' egy kenguru.
Akár van, akár nincs az erszényében, a farkára támaszkodik.
.
Nem hiszem, hogy annyira meg vagy szorulva 'férfi ügyben', hogy neked kelljen selyemfiút, mai divatos szóval 'sugarboy'-t eltartanod, kitartanod.
.
Te párodnak mondod, ám ő fejőstehenének néz.
Közös jövőd nincs.
Te is rosszul fogalmazol, azt nem "segítésnek" hívják, ha hozzájárul saját maga eltartásához!
Vigyázz, ne légy hülye, mint anno én: pasikám, aki szinte nálam lakott, evett, fürdött, ugyanígy természetesnek vette, hogy mindent én fizetek. Én meg kis hülye, nem tudtam, hogy hozzam a tudtára, hogy nem nekem kellene eltartani.
Egyszer felháborodva mondta, hogy az anyja abban a hónapban is kérte tőle a hozzájárulást az otthoni háztartáshoz, amikor saját bevallása szerint is otthon alig volt, nálam fürdött, evett.
Szinte dörzsölgette a kezét, hogy így, hogy megmarad a fizuja meg tudja venni azt a kütyüt, amit kinézett magának. Kis idő után benőtt a fejem lágya, de még ő csodálkozott, hogy mi jogon kérek tőle pénzt, azt a napi 1 tányér levest sajnálom? (ja, mikor érte be 1 tányér levessel...) Aztán hálistennek vége lett. Szóval a te érdekedben remélem, nem lesz nektek se nagy jövőtök.
A pasim a rezsibe nem ad bele, de általában ő fizeti, ha kimozdulunk. Viszont a bevásárlást kb felesbe toljuk. Tehát konkrét pénzt ő sem ad. Pedig volt, hogy hetente max kétszer ment haza.
Szerintem igenis mondd meg neki, hogy most ő vásároljon be, stb. Beszéld meg vele ezeket, máshogy nem megy. Tudom, hogy brutál, de esetleg írd fel, hogy egy hónapban ki mennyit alszik a másiknál, hogy lássa.
Rosszul fogalmazol magadnak is, és valószínűleg neki is rosszul interpretálod: ez nem _segítség_ neked, hogy valaki saját magát eltartja, hiszen neked nem kötelességed őt kosztolni, kvártélyozni, hiszen nem a keresőképtelen gyereked, akiről szó van - mert felnőve még a gyerek is maga fizeti otthon a költségeit, nem a szülei tartják el.
Felnőtt férfi, tartsa el magát!
Most pl. ha nálad lakott, kosztolt 1 évet, akkor lakjál te nála ingyen egy évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!