Az élettársam, miért védi ki ha a férfibarátairól, csak egy szót kérdezek is?
Szerintem te is tudod a választ.
Mert a trendi női gondolkozás szerint az teljesen normális, ha van egy csomó pasas körülöttük. Viszont ha te hasonlóképen válaszolgatnál vissza neki az esetleges barátnőidről, akkor óriási botrányt csinálnának.
Amúgy amelyik nő "férfibarátokat" tart még az élettársa mellett is, az előbb-utóbb lecseréli az élettársát egy másikra.
csak az ő fotóit likeolják a facebookon,
és mondtam neki hogy nekem ez nem jön be,!
azt mondta erre,inkább töröljük egymást,s igy nem lesz vita.
Igen de ahogy irta egy kommentelő,
ha vissza felé lenne,akkor még nektek áll feljebb,,
bocs
"csak az ő fotóit likeolják a facebookon, "
Beteg vagy.
Ha az én párom ilyen gyerekes, sekélyes szöveggel jönne, ott helyben szakítanék vele. Csodálom, hogy még nem vágott ki, de ne lepődj meg ha repülsz, igaza lesz. Nyápic.
A másik meg:
mi ez a hülye duma, hogy annak a nőnek akinek vannak ffi barátai, az megcsalja a párját?
Válaszoló te nagyon sötét prszt vagy! Mássz le a fáról, 2017 van, és a nők kifejezés nem egyenlő a ribncok kifejezéssel.
Ha neked ilyen tapasztalatod van az azt jelenti, hogy repedtsarkúakkal vagy körülvéve, ami pedig az értelmi szintedet tükrözi.
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!