Te melyik családtagjaidnak szoktál ajándékot venni karácsonykor?
Figyelt kérdés
2017. dec. 15. 21:18
11/21 anonim válasza:
Anyukámnak,férjemnek is venék de ő csak ritkán kér valamit,gyerekeinknek és 1-2 fiatal rokonak.
12/21 anonim válasza:
Szüleimnek és nagymamámnak
Barátomnak
2 legjobb gyerekkori barátomnak
26N
13/21 anonim válasza:
Senkinek.
Nem szeretem a karácsonyt, a tavalyi ajándékaim bontatlanul hevernek a szekrényben.
Viszont szilveszterkor adok nekik piát meg tüzijátékot.
14/21 anonim válasza:
anyukámnak, tesómnak, barátomnak, anyósjelöltnek (apósjelöltel még életemben nem találkoztam, szóval neki nem), barátom nővérének és barátom nővérének gyerekeinek,
eddig apukámnak is vettem, de már nem vagyunk nagyon beszélőviszonyban..
15/21 anonim válasza:
Tetvéremnek szoktam adni pénzt meg a gyerekeinek ,és azért adok nekik azt mert ők tudják mit akarnak rajta venni a Nővéremnek 20.000 et szoktam adni a gyerekeinek 10-10 ezret,és ők tudják mi tetszik nekik és azt vesznek maguknak amit akarnak.Apkuktól is kapnak karácsonyra 100 ezret az Anyjuktól is ajándékot vagy pénzt.Tőlem azért kapnak a nővérem gyerekei pénzt mert ha én veszek nekik ajándékot az nem tetszik nekiik,és a pénzzel meg azt kezdenek amit akarnak.
16/21 anonim válasza:
Gyerekeim, férjem, szüleim, tesóm és párja, nagyszüleim, keresztszüleim, nagynénik-bácsik, unokatestvérek.
Családon kívül barátaink, barátaink gyerekei.
Velük mind-mind Karácsonyozunk és mindig nagy szép, vidám és egyben meghitt szokott lenni.
17/21 anonim válasza:
Anyukamnak es mamamnak. Csak ok vannak nekem. Volt, aki onkent hagyott el, volt, akit elvesztettem. Hat, ennyien maradtunk. Ez az en csaladom, de ok ketten legalabb foldre szallt angyalok. :)
18/21 anonim válasza:
Szüleimnek, nagyszüleimnek (mind a 4 èl mèg), dédimnek, 2 unokatesónak. Meg ha van pàrom, neki.
20/21 anonim válasza:
Anyukámnak, páromnak és vele közösen a gyerekeinknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!