Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lesz ha megtudják hogy...

Mi lesz ha megtudják hogy vagdosom magam?

Figyelt kérdés
Igyekszek hosszu ujjas pólókat hordani hogy ne látszódjanak a sebek, de mi lesz ha egyszer meglátják?

2017. dec. 7. 14:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%
Ez a földhöz-verem magam mert nem az van amit én akarok tinihiszti változata. Szánalmas. Könnyebb sajnálni magad mint tenni valamit igaz?
2017. dec. 7. 15:36
 12/22 anonim ***** válasza:
84%

Érdekes, én is annak a korosztálynak vagyok a tagja, aki előszeretettel vagdossa magát és egy heg sincs a karomon. Hidd el, pár év múlva olyan gondokkal, nehézségekkel fogsz szembenézni, amikre már nem lesz jó a "megvágom magam, és akkor a testem fáj, nem a lelkem" hozzáállás. Akkor fogsz felnőni, amikor ráeszmélsz, hogy nem pár heg fogja megoldani a problémidat, hanem az, hogy szembenézel velük, kinyitod a szád, és beszélsz azokkal, akik tudnak neked segíteni, akár egy pszichológus is, ha a család segítsgével nem megy.

Állj le vele! Jó lesz neked, ha évek múlva rápillantasz a karodra és a hülyeséged nyomát látod majd? Fel kell nőni, nemcsak neked. Mindenki más is vagdoshatná magát nap mint nap, de felül kell emelkedni minden rossz érzésen és megtalálni a jót.

2017. dec. 7. 15:51
 13/22 anonim ***** válasza:
43%

Ovatosan a tamado valaszokkal, ez komoly lelki problemara utalhat!!!

Kerdezo: remelem, segiteni fognak neked a lelked meggyogyitasaban, nem pedig tovabb bantanak teged.

2017. dec. 7. 15:56
 14/22 anonim ***** válasza:
77%
Meg tudod mondani, hogy miért vagdosod magad? Mondta valaki, láttad valakitől, vagy kényszerítenek rá? Mert nem hiszem, hogy ez neked jó. Mire akarod felhívni a figyelmet?
2017. dec. 7. 16:08
 15/22 anonim ***** válasza:
84%

Milyen érdekes, hogy az ilyen problémás gyerekek esetében, ha baj történik, mindig a szülőket veszik elő és döngölik a földbe, mert "miért nem figyeltek oda" "látniuk kellett volna" ésatöbbi, de ez a 16128. kérdés, ami bizonyítja, hogy az ilyen tinik MINDEN EREJÜKKEL azon vannak, hogy a szüleik elől mindent eltitkoljanak és totálisan félrevezessék őket. Ahelyett, hogy segítséget kérnének.

Kedves kérdező, hogy a te szüleid mit fognak reagálni, azt mi nem tudhatjuk. Én elvinnélek pszichológushoz, aztán pszichiáterhez. Elolvastatnék veled pár érdekes könyvet és igyekeznék több időt veled tölteni, hogy a jövőben ne félj elmondani, ha valami gondod van.

De magamban azért nagyot csalódnék és elkeserednék, hogy a gyermekem idáig süllyedt és hogy ennyire elszúrtam a nevelését, hogy inkább vagdosta magát, minthogy beszéljen velünk.

Ha maradt még valamennyi ép agysejted, akkor befejezed a vagdosást és főleg a titkolózást, és inkább segítséget kérsz, mielőtt teljesen elmegy az eszed és kimész egy vonat elé.

2017. dec. 7. 16:36
 16/22 anonim ***** válasza:
28%

Gratulálok a sok támadó, idióta válaszhoz. Komolyan ennyi érzéketlen, primitív ember van itt?

Én kb. 25 évvel ezelőtt csináltam ezt, akkor még javában nem volt "divatnak" kiáltva, ugye neten se láthattam, a környezetemben senki nem csinálta.

Már az elején ki voltam közösítve a gimnáziumban, otthon drága apám terrorizált, nem hitték el, hogy megtámadtak az utcán, voltak még dolgok, de felesleges leírni. Úgy éreztem ezzel valamiféle kontrollt gyakorolhatok a nyomorult életemben.

De az apám is így reagált, mint az a sok kedves ember fentebb, ordított, aztán megvert. Marhára használt mondhatom. A vége az lett, hogy huszonévesen egy nagyon nyomorult, alkoholista állapotból kellett kivakarnom magamat, de sikerült. De addig is a hozzátok hasonló emberek örömmel rugdosgattak, ennyi örömük legyen.

Kérdező, mindenképpen beszélj az iskolaorvossal, vagy ha valamelyik szülődhöz/rokonhoz bizalommal fordulhatsz vele.

[link]

2017. dec. 7. 17:20
 17/22 anonim ***** válasza:
52%

Hát persze, mindig minden más hibája- tudod az a baj, hogy az ilyen önsajnáló kis hülyéken nem lehet tutujgatással settengni, mert az csak önigazolás a vagdosáshoz.

Az meg nem releváns hogy te is olyan gyenge hülye voltál, aki inkább kárt tett magában minthogy kinyissa a pofáját és segítséget kérjen. Nagyon megoldottál vele mindent.

2017. dec. 7. 17:24
 18/22 anonim ***** válasza:
63%
*segíteni
2017. dec. 7. 17:25
 19/22 anonim ***** válasza:
44%
"Az meg nem releváns hogy te is olyan gyenge hülye voltál, aki inkább kárt tett magában minthogy kinyissa a pofáját és segítséget kérjen. Nagyon megoldottál vele mindent." Szerinted 25 évvel ezelőtt mégis milyen segítséget kérhettem volna? Akkor még kb. iskolaorvos sem volt. Gondolom te tökéletes kis burokban nőttél fel, szerető családban, és ezért nagy a szád (ha már az ostoba általánosításnál és személyeskedő stílusnál maradunk),mások lealázásában leled örömöd, igen ez is nagyon hasznos dolog, épületes tagja lehetsz a társadalomnak. Sötét középkor.
2017. dec. 7. 17:29
 20/22 anonim ***** válasza:
55%
74% Jelentettem a válaszod. Ne haragudj ez kritikán aluli, a legalja mindennek. Elég szart olvastam ma ez kiütötte a biztosítékot. Ha nem kamu a kérdés menj el a körzeti dokihoz és ad beutalót. A vagdosás csak újabb problémákat vet fel mint látod.
2017. dec. 7. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!