Mi lesz ha megtudják hogy vagdosom magam?
Érdekes, én is annak a korosztálynak vagyok a tagja, aki előszeretettel vagdossa magát és egy heg sincs a karomon. Hidd el, pár év múlva olyan gondokkal, nehézségekkel fogsz szembenézni, amikre már nem lesz jó a "megvágom magam, és akkor a testem fáj, nem a lelkem" hozzáállás. Akkor fogsz felnőni, amikor ráeszmélsz, hogy nem pár heg fogja megoldani a problémidat, hanem az, hogy szembenézel velük, kinyitod a szád, és beszélsz azokkal, akik tudnak neked segíteni, akár egy pszichológus is, ha a család segítsgével nem megy.
Állj le vele! Jó lesz neked, ha évek múlva rápillantasz a karodra és a hülyeséged nyomát látod majd? Fel kell nőni, nemcsak neked. Mindenki más is vagdoshatná magát nap mint nap, de felül kell emelkedni minden rossz érzésen és megtalálni a jót.
Ovatosan a tamado valaszokkal, ez komoly lelki problemara utalhat!!!
Kerdezo: remelem, segiteni fognak neked a lelked meggyogyitasaban, nem pedig tovabb bantanak teged.
Milyen érdekes, hogy az ilyen problémás gyerekek esetében, ha baj történik, mindig a szülőket veszik elő és döngölik a földbe, mert "miért nem figyeltek oda" "látniuk kellett volna" ésatöbbi, de ez a 16128. kérdés, ami bizonyítja, hogy az ilyen tinik MINDEN EREJÜKKEL azon vannak, hogy a szüleik elől mindent eltitkoljanak és totálisan félrevezessék őket. Ahelyett, hogy segítséget kérnének.
Kedves kérdező, hogy a te szüleid mit fognak reagálni, azt mi nem tudhatjuk. Én elvinnélek pszichológushoz, aztán pszichiáterhez. Elolvastatnék veled pár érdekes könyvet és igyekeznék több időt veled tölteni, hogy a jövőben ne félj elmondani, ha valami gondod van.
De magamban azért nagyot csalódnék és elkeserednék, hogy a gyermekem idáig süllyedt és hogy ennyire elszúrtam a nevelését, hogy inkább vagdosta magát, minthogy beszéljen velünk.
Ha maradt még valamennyi ép agysejted, akkor befejezed a vagdosást és főleg a titkolózást, és inkább segítséget kérsz, mielőtt teljesen elmegy az eszed és kimész egy vonat elé.
Gratulálok a sok támadó, idióta válaszhoz. Komolyan ennyi érzéketlen, primitív ember van itt?
Én kb. 25 évvel ezelőtt csináltam ezt, akkor még javában nem volt "divatnak" kiáltva, ugye neten se láthattam, a környezetemben senki nem csinálta.
Már az elején ki voltam közösítve a gimnáziumban, otthon drága apám terrorizált, nem hitték el, hogy megtámadtak az utcán, voltak még dolgok, de felesleges leírni. Úgy éreztem ezzel valamiféle kontrollt gyakorolhatok a nyomorult életemben.
De az apám is így reagált, mint az a sok kedves ember fentebb, ordított, aztán megvert. Marhára használt mondhatom. A vége az lett, hogy huszonévesen egy nagyon nyomorult, alkoholista állapotból kellett kivakarnom magamat, de sikerült. De addig is a hozzátok hasonló emberek örömmel rugdosgattak, ennyi örömük legyen.
Kérdező, mindenképpen beszélj az iskolaorvossal, vagy ha valamelyik szülődhöz/rokonhoz bizalommal fordulhatsz vele.
Hát persze, mindig minden más hibája- tudod az a baj, hogy az ilyen önsajnáló kis hülyéken nem lehet tutujgatással settengni, mert az csak önigazolás a vagdosáshoz.
Az meg nem releváns hogy te is olyan gyenge hülye voltál, aki inkább kárt tett magában minthogy kinyissa a pofáját és segítséget kérjen. Nagyon megoldottál vele mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!