Ki hány éves? Csak kiváncsiság.
Figyelt kérdés
Már egy ideje itt vagyok a www.gyakorikerdesek.hu-n és azt vettem észre, hogy a különböző kategória látogatói markánsan eltérnek egymástól.
Csak kiváncsiságból: Ki hány éves családi kapcsolatok kategória látogatói közül és milyen nemű?
34/F
2010. jún. 2. 03:41
81/86 anonim válasza:
21N
Főleg háztartási dolgokban - mivel kezdő vagyok - sok hasznos tanácsot szoktam itt kapni :)
82/86 anonim válasza:
22 éves nő vagyok, inkább csak olvasgatni szoktam.
83/86 anonim válasza:
Mi ez a "lepontozás"? Én 17 éves lány vagyok, de általában normális válaszokat adok, kivéve, ha a kérdés egy viccnek szánt baromság! Máshol is előfordult már, hogy teljesen normálisan, értelmesen leírtam a véleményem, és lepontoztak, amiért a végére odaírtam a koromat, majd nem sokkal utánam valaki ugyanazt írta válszként, kor nélkül, és 100%-ot kapott. Hogy van ez? Egy 17 éves lánynak nem lehetnek tapasztalatai? Családi kapcsolatai mindenkinek vannak, ez nem harmincon felül kezdődik, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!