Van itt olyan akinek megazakadt a testvérével a kapcsolat és nagyon nehéz feldolgoznia? Hogy sikerült?
Jelen
Csak féltestvérem régeben is keveset találkoztunk, elköltöztek egy másik városba, 5 éve nem láttam
Oo, nagymamam.
Amikor haldoklott az edesanyjuk a testvere elvitte magukhoz apolni es mamamaf kizarta kb a hazbol, hogy ne tudjon az anyjaval beszelni, segiteni neki es ove legyen az orokseg. Temetes ota nem is talalkoztak, max szembejottek egymassal. Es ennek mar kb 20 eve😀
Amugy mamamat nem erdekelte az orokseg, de szerintem mindenkinek fontos, hogyha haldoklik az edesanyja, akkor mellette lehessen az utolso pillanatokban
Én is igy vagyok, a sógornőm, ellenem hangolta a bátyámat. Persze a bátyám is olyan hogy egy csicska , tutyimutyi alak. Hogy ez miért jó nekik , azóta se tudom.
Az hogy egy évben egyszer ne birnának ki egy ünnepet , nem értem.
Anyam tobb mint 5 eve nem talalkozott a batyjaval.
Mama se tartotta a kapcsolatot az occsevel mert hazudott meg lopott es alkoholista is volt.
Nem vagyunk kompatibilisek. Semmi nagy dolog nem történt. Anyánk meg kelti bennünk a bűntudatot, de annyira nem tudunk beszélgetni, hogy borzalom.
Én próbálom, de ő zárkózott velem és anyával, lehet érte valami trauma amit soha nem mondott el.
A feleségét bírom, jó hogy egymásra találtak.
Nekem a bátyám egyébként túl magasra teszi magának és mindenki másnak a lécet és ez nagyon idegesítő. Meg odáig van az összes rokonunkért, akik letojtak minket 15 évért, azért is, mert "hát család".
Szóval ezért, meg mert felém nulla empátiával rendelkezik és beszélgetni se tudunk, abszolút nem hiányzik a társasága.
Vőlegényem huga bezzeg a legjobb fej a világon. Bárcsak ő lenne az igazi tesóm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!