Ki nyisson a másik fele?
Miért, most milyen mégis a kapcsolat kettőjük között? Mióta vagytok ti együtt? Mi a konkrét probléma mégis?
Ha tetszik-ha nem, a gyerek nem a pasié, ergó tényleg ne várd már el, hogy úgy szeresse, mit a sajátját. Alapvetően 2 idegen emberről van szó, akik vagy megtalálják a közös hangot és megkedvelik egymást vagy megmarad az udvarias 3 lépés távolság. Függ a személyigésüktől is, pl. én a távolabbi családtagokat sem szoktam ölelgetni vagy az aktuális párjukat.
Ha látnám, hogy nem szimpi neki a gyerekem, nem tudnék vele élni.
Attól, hogy nem vér szerinti szülő, miért ne szerethetné? Hidd el, találsz olyan pasit, aki szeretni fogja a gyerekedet is.
Négy és fél hónapos kapcsolat. Az előző pasi nem szerette a gyereket (7 éves kislány) talán még a sajátját sem igazán. Én imádom. 38 F Tanulok vele, hajat szárítok, fésülök, játszom vele. Nem is értem, hogy ezzel mi a gondja másnak. Szerintem ő maga nem is akar gyereket, csak egy akadályt lát benne.
Mégis mit vársz egy olyan embertől aki még egy gyereket sem tud szeretni? Csak dugni akar vagy tényleg veled pontosabban veletek lenni?
A gyerek közeledik felé, vagy ő sem akar vele lenni?
Persze, hogy nem tudja úgy szetetni.Nem az övé.Miért kéne ölelgetnie???
Nálunk is "mostoha" van, lányom 11 éves.Ha jóban van a párommal akkor ökölpacsi van nincs ölelkezés.
Általában jóban vannak persze vannak viták, perfliktusok.Ráadásul itt a gyerek apja, szinte napi kapcsolatban vannak, persze hogy az apját szereti a gyerek nem a nevelőapát. Az már bőven elég ha elférnek egymás mellett és nincsenek veszekedések.Ennyit kell elvárni szerintem mindkettő részéről.
konfliktusok
Ja és még annyit, hogy nekünk született egy közös babánk.A párom is és a lányom is ugye egyértelműen imádják és úgy vettem észre ez mintha közelebb hozta volna őket egymáshoz.
Kérdező!A szeretetet nem tudod beléjük nevelni vagy kierőszakolni.Elégedj meg annyival ha jó a viszony és elfogadják egymást.
"Anyóst se kell szeretni, a sogort se, a nagynénit se, csakazert, mert csaladtag."
A felsoroltak legfeljebb rokonok és csak a tágabb értelemben vett családhoz tartoznak. A szűk család - akik együtt élnek, közös háztartásban - a pár és a gyerek. Nem jó tehát a példád.
A szeretetet persze, h nem lehet kikényszeríteni, ebben igazad van.
Ezért kell olyan férfit keresni, aki tudja szeretni a gyermeket is. Ismerek ilyen családokat, nem csak egy álom, amiről beszélek.
A kérdező helyében én mást keresnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!