Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen szép magyar fiúnevek...

Milyen szép magyar fiúnevek vannak?

Figyelt kérdés

Még 1 hónap és megszületik :). A párom ragaszkodik a magyar névhez (mert ő is ilyen "nagy magyar"), de amiket eddig felsorolt nem nagyon tetszettek. A családnév Magyar.

Előre is köszi :)

Már kerestem a neten de csak egy-kettőt találtam.

2010. jún. 1. 13:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
41%

Nekem a Bence Dániel tetszik,d einnen bővem válogathatsz:

[link]

2010. jún. 1. 14:18
 12/26 anonim ***** válasza:
63%

Nekem is tetszik a Zétény,a Csanád.

De a Magyar vezetéknévhez szerintem semmi esetre se add a Csanád nevet.Magyarcsanád egy Csongrád megyei település,szerintem így egy kicsit furán hangzik a Magyar Csanád!

2010. jún. 1. 14:24
 13/26 anonim ***** válasza:
53%

Aba, Acsád, Acsádos, Agenor, Agmánd, Alkogun, Amand, Andos, Atád, Azár, Bács, Bahial, Bajánd, Bajzát, Balár, Bángor, Barla, Barót, Bars, Bart, Bartos, Barzán, Bátony, Bács, Bekény, Belár, Belián, Bendegúz, Berény, Bizond, Bocsárd, Bodond, Bolcsád, Bolcsárd, Bongor, Botár, Botond, Bottyán, Buda, Bulcsú, Buzád, Csanád, Csongor, Darró, Daval, Ders, Detre, Dezmér, Deznér, Domán, Dormán, Dormánd, Erzál, Fajsz, Gilván, Girót, Gonzol, Gorda, Gordád, Gyenes, Gyutas, Hont, Hungár, Hunor, Irne, Irnek, Irnik, Itlár, Kaám, Kadosa, Káldor, Káldord, Kálnor, Kálos, Karád, Karatán, Karatel, Karaton, Kargesz, Karsa, Kartal, Karul, Karun, Kászon, Keán, Kende, Keve, Kevend, Kiron, Koppány, Kotrag, Kund, Kurszán, Lándor, Lehel, Lotár, Magor, Mánd, Ménrót, Mertál, Miron, Murád, Nátor, Nekon, Nimród, Oguz, Ozdor, Ozul, Özséb, Rabán, Rados, Rázon, Rázsony, Regő, Réva, Roga, Sakon, Salk, Sámod, Sáta, Sidón, Sidon, Silaz, Sizdák, Solt, Surán, Suránd, Szirond, Tagor, Taksony, Tanád, Taráz, Tard, Tardos, Tars, Tas, Tegze, Tiván, Tuzson, Ugek, Uzor, Vajk, Várkony, Vart, Vata, Vazul, Vázsony, Vázsonyd, Zádor, Zágon, Zalán, Zaránd, Zelind, Zerénd, Zerind, Zétény, Zoárd, Zotmund, Zovárd, Zovát, Zudár, Zsadány

Ezeket egy utónévkönyvből írtam ki, a címe: Szegedi Csanád: Magyar eredetű keresztnevek kincses tára

Ebben rengeteg név van még én csak a kedvenceimet írtam ki és mindegyik név mellett ott van a névnap is:)

Majd írd meg miylen nevet adtatok neki:) kíváncsi vagyok:)

Jó babázást a későbbiekre:) További szép napot!

Szia:)

2010. jún. 1. 14:53
 14/26 anonim ***** válasza:
14:18 a Bence és a Dániel nem magyar nevek. A kérdező kifejezetten magyar nevekre volt kíváncsi:)
2010. jún. 1. 14:57
 15/26 A kérdező kommentje:

Köszönjük :)

Hát szerintem Zente vagy Tas esetleg Árpád...majd írok ha döntöttünk.

2010. jún. 1. 15:21
 16/26 anonim ***** válasza:
59%
Kisfiam Barnabás.
2010. jún. 1. 16:14
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Szabolcs
2010. jún. 1. 17:13
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem magyar nevek kozul a Botond a kedvencem.Egyszeruen gyonyoru.Sajnos en nem adhatom majd ezt a fiamnak, mert a parom nem magyar, es az o nyelven ez olyasmit jelent, hogy "kapcsolo":-) Szoval nalunk a Botond nev kilove.Viszont a Magyar Botond nagyon szep nev lenne:-)
2010. jún. 1. 18:01
 19/26 anonim ***** válasza:
28%
Roland, Patrik.
2010. jún. 1. 18:14
 20/26 anonim válasza:
100%
Zalán <3 :)
2010. jún. 1. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!