Milyen szép magyar fiúnevek vannak?
Még 1 hónap és megszületik :). A párom ragaszkodik a magyar névhez (mert ő is ilyen "nagy magyar"), de amiket eddig felsorolt nem nagyon tetszettek. A családnév Magyar.
Előre is köszi :)
Már kerestem a neten de csak egy-kettőt találtam.
Nekem is tetszik a Zétény,a Csanád.
De a Magyar vezetéknévhez szerintem semmi esetre se add a Csanád nevet.Magyarcsanád egy Csongrád megyei település,szerintem így egy kicsit furán hangzik a Magyar Csanád!
Aba, Acsád, Acsádos, Agenor, Agmánd, Alkogun, Amand, Andos, Atád, Azár, Bács, Bahial, Bajánd, Bajzát, Balár, Bángor, Barla, Barót, Bars, Bart, Bartos, Barzán, Bátony, Bács, Bekény, Belár, Belián, Bendegúz, Berény, Bizond, Bocsárd, Bodond, Bolcsád, Bolcsárd, Bongor, Botár, Botond, Bottyán, Buda, Bulcsú, Buzád, Csanád, Csongor, Darró, Daval, Ders, Detre, Dezmér, Deznér, Domán, Dormán, Dormánd, Erzál, Fajsz, Gilván, Girót, Gonzol, Gorda, Gordád, Gyenes, Gyutas, Hont, Hungár, Hunor, Irne, Irnek, Irnik, Itlár, Kaám, Kadosa, Káldor, Káldord, Kálnor, Kálos, Karád, Karatán, Karatel, Karaton, Kargesz, Karsa, Kartal, Karul, Karun, Kászon, Keán, Kende, Keve, Kevend, Kiron, Koppány, Kotrag, Kund, Kurszán, Lándor, Lehel, Lotár, Magor, Mánd, Ménrót, Mertál, Miron, Murád, Nátor, Nekon, Nimród, Oguz, Ozdor, Ozul, Özséb, Rabán, Rados, Rázon, Rázsony, Regő, Réva, Roga, Sakon, Salk, Sámod, Sáta, Sidón, Sidon, Silaz, Sizdák, Solt, Surán, Suránd, Szirond, Tagor, Taksony, Tanád, Taráz, Tard, Tardos, Tars, Tas, Tegze, Tiván, Tuzson, Ugek, Uzor, Vajk, Várkony, Vart, Vata, Vazul, Vázsony, Vázsonyd, Zádor, Zágon, Zalán, Zaránd, Zelind, Zerénd, Zerind, Zétény, Zoárd, Zotmund, Zovárd, Zovát, Zudár, Zsadány
Ezeket egy utónévkönyvből írtam ki, a címe: Szegedi Csanád: Magyar eredetű keresztnevek kincses tára
Ebben rengeteg név van még én csak a kedvenceimet írtam ki és mindegyik név mellett ott van a névnap is:)
Majd írd meg miylen nevet adtatok neki:) kíváncsi vagyok:)
Jó babázást a későbbiekre:) További szép napot!
Szia:)
Köszönjük :)
Hát szerintem Zente vagy Tas esetleg Árpád...majd írok ha döntöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!