Miért csinálják ezt velem mind?
Amióta van bankszámlám, néhány dolgot Kínából rendelek egy népszerű oldalról (ruha, karóra, toll, telefontok, telefonra fólia, stb.). Ezzel úgy gondolom, hogy sokat spórolok magamnak, hiszen a karóra is például 500 forint volt és a többi dolog is elég olcsó, s mind szükségesek voltak.
Na erre jött az, hogy mindenkinek ezt meg azt rendeljek. Anya volt az élen, neki is kellett óra, illetve egy kisebb szekrényt is kért, s azt beszéltük meg, hogy azt majd kifizeti, hiszen jóval húzósabb árfekvésű. Meg is érkezett ez a dolog a születésnapja előtt pár héttel. Várom, hogy fizeti vagy valami, majd jött a szülinap. Csoki, bögre ment ajándékba, erre a válasz: aranyos vagy, de nekem elég lett volna a szekrény is. Mondom what akkor azt a pénzt se látom már viszont...
Öcsém is rendeltetett velem a barátnőjének karórát, de vele kifizettetem majd, nehogy már én ajándékozzam a csajt.
Meg azóta kellett volna nekik már telefontok, falióra, minden bizbasz, de mondtam, hogy nincs pénz a kártyámon, mert kivettem a bankból.
Szerintetek ez így okés dolog? Miért használnak ki?
Hát azért anyukád se semmi, nekem meg sokszor egy kenyeret is ki akarnak fizetni, nem hogy egy szekrényt:/
Legközelebb kérd el előre az arat mindenkitől azzal a címszóval hogy úgyis raksz pénzt a számládra..
Mert nincsenek lefektetve a szabályok, mert nem húztad meg a határokat eleivel.
Amint kiállsz magadért és nem hagysz balekoltatni, a problémák spontán szűnnek.
A kövekező cikkben elég hathatós válasz van erre:
Kihasznàlnak !
Én is rengeteg dolgot rendelek rendszeresen netről magyar és külföldi olkalakról meg webshopokból , de egyszer sem mondta senki , hogy neki ezt meg ezt rendeljek . Igaz pl apàm kocsijàn làttam , hogy a renszàm tartó el öregedett , és mivel alapbol rendeltem a kocsimra így neki is rendeltem , de ez egy 2000ft-s tétel amire nem mondom , hogy fizese ki mert 2000ft nem vàg a földhöz , pedig ki akarta fizetni , de mondtam neki , hogy hagyjuk màr ...
És tudjàk , hogy sok dolgot rendelek , mert kb 2-3 hetente jön csomagom és mivel dolgozok így nem tudom àt venni , de vagy apàm vagy anyàm veszi àt ugyhogy tudjàk , hogy rendszeresen rendelek meg veszek dolgokat netről , pl ma jött meg a kocsim alà a felni futàrral és azért a hülye is tudja , hogy 4 felni nem 10ezer ft ...
Jol tetted huzni kell egy határt , akàrki rendeltetni akar veled valamit , mond , hogy bocs nem tudok rendelni nincs annyi a szàmlàdon vagy hogy ahonnan tudsz rendelni ott nincs ilyen se hasonló ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!