Anyámnak ilyen helyzetben nem mellettem kéne állnia? Bövebben lent!
Hát gratulálok!
Neked még nem mondta senki, hogy egy gyereket nem csak megszülni kell hanem fel is kell nevelni? Abba pedig nem csak az tartozik bele, hogy eteted meg ruházod hanem az is, hogy fedelet biztosítasz a feje fölé. Egyáltalán, hogy jutott eszedbe a nagy semmire gyereket szülni? Van egy link, munkakerülő párod, akinek esze ágában nincs elmenni dolgozni és te se töröd össze magad, hogy előrébb kerüljetek. Ha érezted magad annyira felnőttnek, hogy bevállalj egy gyereket, akkor ideje lenne megtanulni azt is, hogy ha baj van akkor nem anyuci szoknyája mögé bújunk, hanem vállaljuk a tetteinkért a felelősséget! Mégis mit vársz édesanyádtól? Hogy azt mondja majd, hogy "Nem baj, kicsi lányom, majd én eltartalak a családoddal együtt és majd jól megmondjuk a magunkét a csúnya gonosz nagynéninek, akinek már fél éve élősködtök a nyakán, hogy mégis, hogy képzeli, hogy változtatni kéne ezen a helyzeten?!"
Kedves utolsó!!!Felpontoztalak de csak és kizárólag azért mert tiszteletben tartom a véleményedet!Egyébként a páromat a kezdetektől utálja mert román állampolgár(erdélyi magyar) másrészről pedig időjárás függő h tud-e járni dolgozni ugyanis 1 kertészetben dolgozik.Harmadrészt anyámnál biztos nem lenne jó helyen főleg h 4 hónapos terhes voltam és még akkor is azt mondta hogy menjek abortuszra pedig akkor még a páromat ki sem tették a gazdasági válság miatt a munkahelyünkről(külsős volt).Egyébként is iszik.Nem óvni akar engem.Nem akkor keresem amikor kell valami mert már nagyon régóta tűrök neki szerintem mindent elmond az h 17 évesen már nem laktam otthon.Nem kihasználni akartam a rokonomat.Ő is nagyon jól tudja h mi a helyzet.Ha kell akár holnap elköltözünk mást nem visszamegyünk romániába.Nem vagyok vagyunk rossz emberek a párom hajnaltól estig melózik de nem élünk meg belőle.Ez van.Még mindig jobb mintha nem melózna.Egyébként pedig ha a gyereknek kaja kell vagy pelenka esetleg gyógyszer nem érdekel kié a pénz igenis hozzá fogok nyúlni vagy megérted vagy nem!!!!
Volt 1 kérdés h közös-e a gyerek.Igen az!
Kérdezhetek valamit?
Írtad,hogy 17 évesen elköltöztél.Ezek szerint anyukád soha nem volt egy angyal.Ugye?Akkor most mit vársz tőle?
Anyukád mindig is ilyen volt,és ő már nem fog megváltozni..Akkor miért várod el,hogy melléd álljon,támogasson akár csak lelkileg..Ha eddig nem tette miből gondolod,hogy később megteszi?
Az én anyám alkoholista.Soha nem volt mellettem,soha nem volt az anyám..Soha nem támogatott sem anyagilag,sem lelkileg.Mindent magamtól tanultam,tapasztaltam meg.Így ma sem várok el tőle semmit,sőt lassan 15 éve nem is tartom vele a kapcsolatot..
Téged miért bánt anyád viselkedése ha mindig is ilyen volt?
A nagynénédnek meg igaza van.Ő már túl rendes volt..Talán ő azért"fenyegetett" meg titeket,mert fél évig gondolom párszor próbálta felhívni a figyelmet,hogy ideje fizetni..Ti meg nem reagáltatok,jobban mondva nem fizetettek..Remélte a nénéd,hogy a fenyegetés hatni fog,de úgy látszik nem! Hiszen a félre tett pénzt is elkötöd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!