Anyámnak ilyen helyzetben nem mellettem kéne állnia? Bövebben lent!
Most konkrétan mire vársz választ? Azon túl, hogy jól kipanaszkodtad magad, és persze mindenki téged sajnál.
Egyébként ahogy én látom, te maximálisan kihasználod, hogy a rokonodnál laksz ("á, úgyse tesz ki ha nem fizetünk"), egy igazi főbérlő már rég kidobott volna titeket.
Ha jól veszem ki a leírásodból, akkor összebútoroztál egy érdekes alakkal, akitől anyád óvni próbál. Mi az, hogy nem sikerült a két egybefüggő hetet ledolgozni? A pasid valami extrém munkakerülő, nehogymár nekem bemeséld, hogy mindig "közbejön" valami. Te meg, gondolom, csak akkor hívod anyádat, ha valamit akarsz tőle.
Namost a félretett pénzről meg annyit, hogy azt úgy kell tekinteni, mintha feladtad volna postán. Nincs. Mondom NINCS. NINCS! Nem nyúligatunk hozzá ezért meg azért, mert az a pénz már nem a tiéd, hanem másé. Akinek tartozol vele.
A gyerekről meg annyit, hogy enyhén szólva is rendezetlen az életed, úgyhogy jobb lenne annak a gyereknek akárhol máshol, pl az anyádnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!