Szerintetek miért ilyen a férjem?
mi a hátulütője?
kiismered a másikat? megismered a szokásait? rájössz, hogy egy elmebeteg és nem mész hozzá?
Fuss.
Komolyan.
Ugyanezt éltem át, a szűk környezetemet ellenem fordította, minden voltam, csak fehér ember nem.
Fél évembe telt eljutni arra a szintre, hogy ne féljek attól, hogy bünti és haragszomrád lesz, ha valami nem sikerül. Nekem szerencsém volt, nővérem felhívta rá a figyelmem, hogy konkrétan hozzámentem anyánkhoz (ugyanez a narcisztikus viselkedés jellemezte)
Együttélésnek SEMMI hátulütője nincs!
De te a nagy vallásos bar.mkodás miatt most szívhatsz, ráadásul az ugye megvan, hogy válni BŰN?!
Nulla empatia, nulla beleerteskepesseg.
A helyedben otthagynam. 13 evet huztam le egy ilyen mellett aki mindenert engem buntetett, sulyos maradvanyokat hagyva bennem. Ne akard ezt!
"egy olyan étterembe vitt vacsorázni, amit...nem szeretek, a kiszolgálás lassúsága miatt."
Tényleg micsoda férjek vannak?!
Már megint étterembe vitt.
Ráadásul még a pincér is lassú...
Itt az ideje annak, hogy elváljál.
"Tegnapelőtt például nem volt akkorra kész a vacsora, amikorra Ő szerette volna"
Á! Szóval akkor te is olyan lassú vagy mint a pincér!
Válj el és menj hozzá a pincérhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!