Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért ilyen a férjem?

Szerintetek miért ilyen a férjem?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyok házas a párommal. Néha bizony furcsán viselkedik. Van úgy, két hétig sem beszél hozzám. Hiába kérdem, mi a baja, nem válaszol. "Haragszom rád!"-ot játszik, nem tudom miért. Ha valami fontos dolgot kérdezek tőle, azt mondja Neki mindegy. A múltkor a születésnapomon egy olyan étterembe vitt vacsorázni, amit tudom, hogy tudja, hogy nem szeretek, a kiszolgálás lassúsága miatt. Mikor mondtam Neki, azt mondta, hogy Ő csak jót akart és nem is tudta, hogy nem szeretem. Van úgy, hetekig kérem arra, hogy tegyen meg valamit, megígéri, hogy megcsinálja, aztán vagy nagyon hosszú idő múlva hajtja végre a feladatot, vagy nincs türelmem kivárni és teszem a "dolgom". Tegnapelőtt például nem volt akkorra kész a vacsora, amikorra Ő szerette volna, és el is ment itthonról, azt mondta, hogy a barátaival egy kiállítás megnyitójára, amire úgy volt, hogy együtt megyünk el. Állította is, hogy várt engem, de én nem mentem.

2017. nov. 16. 19:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
42%
együttéléskor nem derült ki?
2017. nov. 17. 08:32
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem éltünk együtt előtte. Egy egyházi közösségben ismertem meg másfél évvel a házasság előtt. Akkor azt hittem, hogy csak szégyellős.
2017. nov. 17. 08:34
 13/24 anonim ***** válasza:
66%
Ja, akkor meg is érdemled. Ki az, aki együttélés nélkül megy hozzá valakihez?????
2017. nov. 17. 08:39
 14/24 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés. Az együttélésnek is vannak hátulütői, de lehet, hogy igazad van.
2017. nov. 17. 08:43
 15/24 anonim ***** válasza:
89%

mi a hátulütője?

kiismered a másikat? megismered a szokásait? rájössz, hogy egy elmebeteg és nem mész hozzá?

2017. nov. 17. 08:48
 16/24 anonim ***** válasza:
98%

Fuss.

Komolyan.

Ugyanezt éltem át, a szűk környezetemet ellenem fordította, minden voltam, csak fehér ember nem.

Fél évembe telt eljutni arra a szintre, hogy ne féljek attól, hogy bünti és haragszomrád lesz, ha valami nem sikerül. Nekem szerencsém volt, nővérem felhívta rá a figyelmem, hogy konkrétan hozzámentem anyánkhoz (ugyanez a narcisztikus viselkedés jellemezte)

2017. nov. 17. 09:49
 17/24 anonim ***** válasza:
80%

Együttélésnek SEMMI hátulütője nincs!

De te a nagy vallásos bar.mkodás miatt most szívhatsz, ráadásul az ugye megvan, hogy válni BŰN?!

2017. nov. 17. 10:59
 18/24 anonim ***** válasza:
89%

Nulla empatia, nulla beleerteskepesseg.

A helyedben otthagynam. 13 evet huztam le egy ilyen mellett aki mindenert engem buntetett, sulyos maradvanyokat hagyva bennem. Ne akard ezt!

2017. nov. 17. 11:07
 19/24 anonim ***** válasza:
18%

"egy olyan étterembe vitt vacsorázni, amit...nem szeretek, a kiszolgálás lassúsága miatt."

Tényleg micsoda férjek vannak?!

Már megint étterembe vitt.

Ráadásul még a pincér is lassú...

Itt az ideje annak, hogy elváljál.

2017. nov. 17. 13:35
 20/24 anonim ***** válasza:
69%

"Tegnapelőtt például nem volt akkorra kész a vacsora, amikorra Ő szerette volna"

Á! Szóval akkor te is olyan lassú vagy mint a pincér!

Válj el és menj hozzá a pincérhez.

2017. nov. 17. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!