Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan segítsek Anyukámnak?

Hogyan segítsek Anyukámnak?

Figyelt kérdés

Mindig is nagyon összetartó családunk volt, sosem voltak nagyobb viták. De most baj van Anyukámmal.

Szeptemberben Édesapámnál rákot diagnosztizáltak sajnos, kapott kemót, sugarat. Javult az állapota.Aztán áprilisban áttéteket találtak az agyában, mostanában már néha van egy-két nem tiszta pillanata.

Apukám egész jól viseli, a család már kevésbé, de együtt csináljuk végig.

Viszont Anyukám teljesen kifordult magából. Ő volt mindig az összetartó, a legnyugodtabb, de most nem lehet vele beszélni. Mindenért ordít, cuppog, vágja a fejeket.

Teljesen világos, hogy Őt nagyon megviseli, de terrorizál mindenkit. Apukámat főleg: mit csinálsz, hová mész, miért ezt a pólót veszed fel, miért nézed a tv-t, miért nem alszol??

Szegény Apu, egy ideig tűri, de neki is véges a türelme.

A minap leültem Anyával beszélni, mondtam Neki, hogy legyen vele türelmesebb, meg amíg bírja, hagyja, hogy dolgozgasson a pincében, mert amikor rosszabbul van úgysem csinálja, tudja, hogy nem megy neki. De csak velem kiabált, hogy őt meg ki érti meg és nehogy már én oktassam ki, aki nem is lakok otthon(szinte mindennap otthon vagyok, segítek főzni, bevásárolni stb).

Nem tudom mit csináljak. Tegnapig bírtam türelemmel, szó szerint elzavart otthonról, meg mi a sz@rnak jöttem, miért nem sütöm a húst már?? Akkor eljöttem, és nem haragszom, csak nem tudom mit kéne még tennem. Igyekszem segíteni, de itt a vizsgaidőszak..

Hogy kezeljem a helyzetet?

2010. máj. 31. 07:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Próbáld meg: amikor a legjobban morog, dühösködik, mondja a magáét anyukát, egyszerűen öleld át és mondd neki: szeretlek! Hidd el, erre van most a legnagyobb szüksége:)

Jobbulást apukádnak!

2010. jún. 2. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!