Házasság kötés Németországban, majd magyarba ismét lehet-e polgári?
lényeg hogy szeretnénk itt megesküdni rokonság nélkül, majd magyarba idővel egy rendes polgárit és templomit is tartani ahol jelen lesznek a rokonok.
nem lényeg hogy miért, ez a helyzet.
Elöször is nincs olyan, hogy "magyarba"!, hanem Magyarországon!!!! Ennyit azért még tudhatnál magyarul!
Másodszor, ha valahol már házasságot kötöttetek, akkor még egyszer nem tehetitek meg (kivéve, ha közben törvényesen elváltok), sem Németországban, sem Magyarországon.
Az egyetlen lehetöség, amit tehettek, hogy ott megtartjátok a polgári esküvöt, és Magyarországon meg egyházit, az ugyanis jogilag nem érvényes, ezért nem számít a törvény szerint házasságkötésnek - felhajtásnak meg böven elég, söt éppen ezzel lehet flancolni mások elött.
Azért előkerültek a turbómagyarok is. :D
Amúgy a kérdésedre válaszolva: nem lehet.
mert ha "magyarba" helyett Magyarországot mondok, és szeretem a hazámat - már hörögni-visítani kell, hogy "turbómagyar" Az oszt igen!
16:10
köszönöm, erre lettem volna kíváncsi :)
többieknek pedig: nem kértem az okoskodásotokat, ha írtok akkor arra válaszoljatok amit kérdeznek. az pedig hogy magyart vagy Magyarországot írok/mondok nem tartozik senkire. ha valami böki a csőrödet menj tovább mert estére idegroncs leszel ha mindenért így felkapod a vizet
Lehet, hogy idegroncs leszek, ráadásul bele is őszülök abba, hogy az emberek rohadtul nem tudnak írni.
Csak arra vagyok kíváncsi, hogyha azt le tudtad írni, hogy Németországban, akkor miért nem tudtad leírni, hogy Magyarországon? Nem hülye vagy, csak igénytelen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!