Van valakinek alkoholista a családjában?
Nekem az apukám már kb. 30 éve az, anyukám meg kb. 6 ée kezdett alkoholizálni.
Anyuval történt pár baleset: legurult a lépcsőről, betörte a fejét, elesett, eszméletlenül esett össze, ilyesmik, de nem túl sokszor. Többnyire undorítóan néz ki, amikor a sárga földig leissza magát. Amúgy aranyszívű asszony és anya. Nagyon szeretem ennek ellenére, de sajnos hiána próbálok neki segíteni a leszokásban. Hazudik, titkolózik, zugivó. Már a fél város tudja, hogy alkoholista. Elárulnak még a szemét rokonok is... terjesztenek mindent.
Apuval számtalan baleset történt már: összehugyozta magát, belehajtott kerékpárral árokba többször is, úgy kellett onnét kiszedni, tiszta égő volt, fényes nappal. :( Legutóbb egy vizes árokba hajtott bele részegen, majd belefulladt az 1 méteres vízbe, alig tudták kihúzni (15 perc kellett, mert elhagyta magát). Tiszta sár volt tetőtől talpig, mire nehezen haza tekert.
Esett már el, jött haza vérző karral, fejjel, stb. Szörnyű........ Nem tudom mi mást mondhatnék még. Kiköveteli a pénzt a piára, még ha semmi fillérünk sincs itthon, akkor is. Sajnos nem lehet leszoktatni... :( Amúgy bort iszik többnyire, néha felest mellé. De neki nem kell sok, hogy KO legyen. Őt is szeretem ennek ellenére, mert tudom, hogy szeret engem. De eszméletlenül szenvedek miatta is, mert féltem, és sajnálom, aggódok miatta. :((( Bármit megtennék, hogy újra egészségesek legyenek, vagy leszokjanak a piálásról!!!
25/L
a nagybátyám az volt, öngyilkos lett, már nem is emlékszem hány éves volt, 40 körül.
sosem volt rendes munkája, pénze, nem nagyon talált társat magának, nem találta a helyét az életben :P
de nagyon részletesen nem tudok semmit, még elég fiatal voltam.
előző vagyok
az a baj, hogyha ő nem akar meggyógyulni te nem tehetsz semmit, ez így van, mellette kell lenned, ha baj van segíts, de ennyi, valahogy meg kéne tudni az okot
nem könnyű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!