"Anyósom" folyamatosan piszkál a súlyom miatt. Hogy állítsam le? 21L
4 éve ismerjük egymást, rajta van egy kis súlyfelesleg, engem ez nem zavar, én sem piszkálom őt.
Én egy 45 kg-os lány vagyok, lehet, hogy anorexiás, nem merem ezt kijelenteni. A lényeg, hogy folyamatosan kövérnek látom magam, én akarok lenni a legvékonyabb, ha már fél kilóval többet mutat a mérleg kikészülök. 5 kg-ot le szeretnék fogyni, de nehezen megy nagyon. Rengeteget is sportolok pedig, és a max kalória amit megeszek az 1200 (de akkor nagyon elengedtem magam, inkább 800 körül szokott lenni, jobb napokon 500 se) Mondhat nekem bárki bármit, sajnos én akkor sem azt látom a tükörben amit szeretnék, rendesen sírok egy csomószor ez miatt. Nagyon nagyon ritkán, ha sokat ettem akkor hánytatom is magam (havi 1-2 alkalom csak) A bajom az, hogy anyósommal dolgozom, és az ő barátaival, mind 40-50 évesek. Folyamatosan szekálnak, hogy egyek ezt, azt, én sosem eszem...stb. Nem akarom, hogy kitudódjon, hogy nekem ez a "bajom". Mivel tudnám azt a látszatot kelteni, hogy eszek? Mostanában ki szoktam tenni egy háztartási kekszes zacskót asztalomra, abból megeszek 4-5 darabot ha a közelemben vannak. Valami tipp? Tényleg nem akarom, hogy rám szálljanak ez miatt, azt pláne nem, hogy rájöjjenek.
Kérdező, tényleg nézd meg a To the Bone című filmet, amit az egyik korábbi hozzászóló linkelt. Én megnéztem, nagyon jó film, és ami a lényeg, hogy rávilágít a mögöttes okokra is, amiért valaki pl. anorexiás lesz, mert legtöbbször nem arról van szó, hogy a Twiggy-kinézet valóban szép a szemükben.
Ő itt egy 40 kg-os "lány" a google szerint. Szerinted szép? Nőies?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!