Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá az élettársam,...

Hogy vegyem rá az élettársam, hogy gyakrabban tisztálkodjon?

Figyelt kérdés
Valami megváltozott. Mióta együtt vagyunk megint ritkábban fürdik idáig szinte minden nap. Igen nehéz munkát végez és meg is izzad. Hogy mondjam neki hogy fürödjön meg de ne is bántsam meg!?????
2008. okt. 21. 15:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%

Mi a párommal csak olyankor szeretkezünk, ha mindketten kevesebb, mint egy órán belül fürödtünk le. Nálunk ez igy van rendjén. Nos, mi akkor is fürdünk, ha mondjuk egész nap heverésztünk (pl. vasárnap). Párom igen csak aktiv szokott lenni(szeretkezés), én meg sokszor erőtlennek érzem magam az egészhez. Igy azt csinálom, hogy nem fürdök meg este. Ő elalszik, és éjjel elmegyek fürdeni.

Csak azért irtam le ezt, mert ez is megtörténhet, persze lehet az, hogy csak lustaságból nem fürdik, de irtad, hogy eddig meg mindennap lefürdött, szóval mégsem lusta erre.

Szerintem kérdezd meg tőle, hogy miért hanyagolja el magát mostanában. Meg az előttem lévő válaszokat is meg kellene próbálni.

2008. okt. 24. 12:04
 12/13 anonim ***** válasza:
81%
Nálunk hasonló a helyzet, a borotválkozás és a reggeli mosakodás tekintetében. Eleinte nem volt ezzel gond, mostanra már nem kívánom vele a szexet, még ha leápolja magát sem, már kiölte belőlem. Nem értem, miért nagy fáradtság 10 percet szánni a borotválkozásra. Egy borostás ember engem ne szurkáljon, egyébként meg mondtam neki, hogy olyan, mint egy csőlakó. Ha megsértődik, úgy kell neki. Egyébként egy nagyon rendes apáról van szó, fürödni fürdik minden nap. Már ott tartunk, ha egy héten egyszer borotválkozik, annak se örülök, mert tudom, hogy akar valamit-tudja, hogy anélkül nem állok vele szóba az ágyban. De idegesít, hogy enélkül neki nincs igénye erre. Szóval, én konkrétan rászólok, sértődés ide vagy oda.
2008. okt. 25. 09:17
 13/13 anonim válasza:
100%
Az első válaszadó viszi a pálmát! (21/F)
2009. aug. 13. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!