Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám megcsalja anyámat, mit...

Apám megcsalja anyámat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Faterom gyanús volt hogy olyan sokat messengerezett és belenéztem a telójába. Innen kiderült hogy egy nővel aki nem édesanyám, tartja a kapcsolatot 9 hónapja, először csak beszélgettek, stb. Utánna pettingeltek a kocsiban (remélem nem faterom kocsijában, mert többet be nem ülök oda az biztos), de nem szexeltek. Szembeszomszéd a nő, és néha nézik egymást a teraszról mint kiderült. De a nő az elmúlt időben nem ír vissza neki, és nem akar találkozni vele. Viszont van egy másik is, akivel hamarosan találkozik. Mit tegyek? Nem akarom szétszakítani a családot, de nem nézhetem tétleül hogy apám arra hivatkozva hogy spanjaival lóg, elmegy ezzel a nővel. Azon is gondolkoztam hogy átmegyek és megverem a nőt. Mit tegyek?

2017. szept. 23. 16:08
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
38%

Vesztett az értékéből? A büdös életben szóba nem állnék többet ilyen görénnyel.

Na most 2 féle ember van:

- Gerinces, normális: ha megcsalják, arról tudni akar és azonnal véget vet a kapcsolatnak. Ha megtudja, hogy mások tudtak a megcsalásról, de nem szóltak neki róla, az nagyon negatívan érinti.

- Gerinctelen, gyenge, strucc, pénzéhes stb. ember: aki inkább homokba dugja a fejét, mert gyengeségből, pénz miatt, úgysem válna el.

Na azt kellene valahogy kideríteni, hogy anyukád melyik csoportba tartozik.

Én azt csinálnám, hogy elmesélném anyukámnak, hogy egy ismerős megcsalja a feleségét, és kipuhatolnám, hogy szerinte ilyenkor mit érdemes csinálni. Ha azt mondja erre, hogy szólni kell a feleségnek, akkor gerinces. Ha azt mondja, hogy jajj nem kell ebbe beleavatkozni, akkor gerinctelen. És akkor ez alapján el lehet dönteni h. szólsz-e neki. Mert lehet, hogy már tud róla csak a pénz miatt apukáddal marad, és ebben az esetben még te leszel a hibás, halebuktatod.

2017. szept. 23. 17:08
 12/31 A kérdező kommentje:
11 igazad van, ezt megpróbálom. Anyukám szerintem rögtön kihajigálná a cuccait az ablakon, amit jogosan tenne. Csak nem tudom hogy maradnánk meg 1 fizetésből... miért kellett ennek a baromnak ilyen helyzetbe hoznia?
2017. szept. 23. 17:18
 13/31 anonim ***** válasza:
65%

Én megmondanám neki, hogy tudok a dolgairól, és kap 1 napot, hogy bevallja anyámnak, különben én mondom el.

Őszintén magasról teszek az ilyen "jaj, ne szólj bele, nem a te dolgod, majd ők elintézik" nyámnyila vinnyogókra. Szomorú lennék, ha az én rokonaim/barátaim olyan emberek lennének, akik inkább eltitkolják előlem, hogy a férjem megcsal, csak ne kelljen beleavatkozniuk.

Én nem vagyok ilyen, szerintem az ilyesmiről igenis joga van tudni a megcsalt félnek. Erről hallgatni olyan, mint hamisan tanúskodni. Gerinctelen dolog.

Inkább törjön ki a balhé és váljanak el, minthogy apád életük végéig hülyítse anyádat meg hordja haza a nemibajokat a szakadt luvnyáitól.

2017. szept. 23. 17:40
 14/31 anonim ***** válasza:
55%
Azért gondolom itt az asszonykák vérig lennének sértődve ha kiderülne, hogy a férjük csalja őket, és a gyerekükben sem volt annyi gerinc, hogy elmondja ha már megtudta.. :) Havi X összegért nézze végig, ahogy az anyját átveril, megalázzák a háta mögött? Gratulálok, szép kis gyerekeket neveltek ti.
2017. szept. 23. 17:47
 15/31 A kérdező kommentje:
13-14 igazatok van teljesen.
2017. szept. 23. 17:48
 16/31 anonim ***** válasza:
56%

Inkabb valjanak el? De könnyen dobigalóznak a szavakkal egyesek a meleg fotelböl , mikor nem öket érintik a következmények , hanem egy idegent. ( gondolom kollegiumban lakó tinik) Ha elválnak a kerdezö élete olyan szinten fog változni , ami elkepzelhetetlen ma a kerdezö szamara.

Biztos az apa a csaladot valasztja ahol ö mar lehet nem boldog , de szereti öket. Neki se könnyu a helyzete .

Mondjuk a mobiljaban semmi keresnivalód nem volt , nem szép h belenéztél és nem a te dolgod h neveld apádat es a farka alá nézz

Amig otthon mindent megad es kifizet , addig semmi közöd a nemi életéhez. Honnan tudod anyukád es apukád milyen emberek , melyikük mit érdemel?

A nagy igazmondások nem mindig vezetnek boldogsághoz.

De ha mégis rádjött a bevallás , akkor légy felkészülve , h hamarosan munkat kell vállalj anyukad mellett es sok idöd netezni nem marad.

2017. szept. 23. 18:46
 17/31 anonim ***** válasza:
57%

13-14: Az asszonykák nem teljesen hülyék. Valószínűleg már korábban rájött, mint a gyerek.

Csak sok nőnek fontosabb a több pénz, minthogy elváljon és egyedül, kevesebb pénzből boldoguljon. Isten hozott a való világban!

2017. szept. 23. 19:38
 18/31 anonim válasza:
50%
16: Az én szüleim is elváltak, részben pontosan ezért. :) Nem csak "dobálózom"...
2017. szept. 23. 19:45
 19/31 anonim ***** válasza:
58%

Tinigyerekek nagyon sokat tudhatnak arról, hogy milyen lehet együtt élni valakivel 20-30 évig :D

Majd gyertek vissza, ha már volt legalább egy több, mint 10 évig tartó kapcsolatotok.

Nem ilyen egyszerű minden, ahogy képzelitek.

2017. szept. 23. 19:48
 20/31 anonim ***** válasza:
34%
Anyukád nem sejt semmit?
2017. szept. 23. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!