Apám megcsalja anyámat, mit tegyek?
Vesztett az értékéből? A büdös életben szóba nem állnék többet ilyen görénnyel.
Na most 2 féle ember van:
- Gerinces, normális: ha megcsalják, arról tudni akar és azonnal véget vet a kapcsolatnak. Ha megtudja, hogy mások tudtak a megcsalásról, de nem szóltak neki róla, az nagyon negatívan érinti.
- Gerinctelen, gyenge, strucc, pénzéhes stb. ember: aki inkább homokba dugja a fejét, mert gyengeségből, pénz miatt, úgysem válna el.
Na azt kellene valahogy kideríteni, hogy anyukád melyik csoportba tartozik.
Én azt csinálnám, hogy elmesélném anyukámnak, hogy egy ismerős megcsalja a feleségét, és kipuhatolnám, hogy szerinte ilyenkor mit érdemes csinálni. Ha azt mondja erre, hogy szólni kell a feleségnek, akkor gerinces. Ha azt mondja, hogy jajj nem kell ebbe beleavatkozni, akkor gerinctelen. És akkor ez alapján el lehet dönteni h. szólsz-e neki. Mert lehet, hogy már tud róla csak a pénz miatt apukáddal marad, és ebben az esetben még te leszel a hibás, halebuktatod.
Én megmondanám neki, hogy tudok a dolgairól, és kap 1 napot, hogy bevallja anyámnak, különben én mondom el.
Őszintén magasról teszek az ilyen "jaj, ne szólj bele, nem a te dolgod, majd ők elintézik" nyámnyila vinnyogókra. Szomorú lennék, ha az én rokonaim/barátaim olyan emberek lennének, akik inkább eltitkolják előlem, hogy a férjem megcsal, csak ne kelljen beleavatkozniuk.
Én nem vagyok ilyen, szerintem az ilyesmiről igenis joga van tudni a megcsalt félnek. Erről hallgatni olyan, mint hamisan tanúskodni. Gerinctelen dolog.
Inkább törjön ki a balhé és váljanak el, minthogy apád életük végéig hülyítse anyádat meg hordja haza a nemibajokat a szakadt luvnyáitól.
Inkabb valjanak el? De könnyen dobigalóznak a szavakkal egyesek a meleg fotelböl , mikor nem öket érintik a következmények , hanem egy idegent. ( gondolom kollegiumban lakó tinik) Ha elválnak a kerdezö élete olyan szinten fog változni , ami elkepzelhetetlen ma a kerdezö szamara.
Biztos az apa a csaladot valasztja ahol ö mar lehet nem boldog , de szereti öket. Neki se könnyu a helyzete .
Mondjuk a mobiljaban semmi keresnivalód nem volt , nem szép h belenéztél és nem a te dolgod h neveld apádat es a farka alá nézz
Amig otthon mindent megad es kifizet , addig semmi közöd a nemi életéhez. Honnan tudod anyukád es apukád milyen emberek , melyikük mit érdemel?
A nagy igazmondások nem mindig vezetnek boldogsághoz.
De ha mégis rádjött a bevallás , akkor légy felkészülve , h hamarosan munkat kell vállalj anyukad mellett es sok idöd netezni nem marad.
13-14: Az asszonykák nem teljesen hülyék. Valószínűleg már korábban rájött, mint a gyerek.
Csak sok nőnek fontosabb a több pénz, minthogy elváljon és egyedül, kevesebb pénzből boldoguljon. Isten hozott a való világban!
Tinigyerekek nagyon sokat tudhatnak arról, hogy milyen lehet együtt élni valakivel 20-30 évig :D
Majd gyertek vissza, ha már volt legalább egy több, mint 10 évig tartó kapcsolatotok.
Nem ilyen egyszerű minden, ahogy képzelitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!