Mit csináljak, ha az anyósjelölt nem adja be a derekát? Sürgőőős!
Figyelt kérdés
A következő a helyzet: a párommal már nagyon hosszú ideje vagyunk együtt és az anyukájával is jóban vagyok. A szüleimnek most lesz a 20. házassági évfordulójuk és apukám azt tervezte, hogy június 11-13-ig Nizzába utazunk és már lefoglalta a dolgokat úgy, hogy a barátomnak is. De az anyukája teljesen kiakadt, nem hajlandó kicsiny fiát elengedni, mert ez neki rossz érzés és nem tudna többet a szüleim szemébe nézni. Ők az ilyen dolgokat egyáltalán nem engedhetik meg maguknak. De hát én elmagyaráztam, hogy ez nem a pénzről szól és hogy a fia nálunk családtagnak számít stb. De semmi enyhülés...még ő van megsértődve. És a fia meg hozzávágja közben, hogy önző, csak magára gondol és hogy megfosztja őt egy fergeteges lehetőségtől. (az országon kívül még nem jártak)...segítsen valaki, valami tanács...bármi segít...2010. máj. 27. 17:41
11/16 anonim válasza:
mindenképp menjetek. legfeljebb barátod anyukája utána csináljon egy közös nagy családi ebédet, ahova meghívja a te szüleidet is. :) nehogy már a pénz miatt kimaradjon egy ilyen élmény az életetekből.
12/16 anonim válasza:
Szerintem vigyázzatok. Ha most befolyásolja a fiát, vagy a kapcsolatotokat, akkor ez később nagy zűrt okozhat. Ez már a Ti életetek, úgy éljátek, ahogy nektek jó. Az anyós ha szereti a fiát, és nem akarja elveszíteni, és ez nem csak zsarolás, előbb-utóbb megbékél.
13/16 anonim válasza:
Szia! A legjobb módszer:
Anyuk ez nem rólad szól. Miért akarsz megfosztani egy klassz lehetőségtől. Mi a célod ezzel? Nem tudod finanszírozni, elfogadom, de az én ajándékom, miért akarod elvenni? (én ezeket mondanám)
Irigységből fakadó buta lépések, amit ész érvekkel nagyon nehezen lehet befolyásolni.
14/16 anonim válasza:
Félti a fiát.Ami érthető.Sztem a szüleid menjenek el az anyóshoz,és ők beszéljenek vele.Beszéljék meg a szülők egymással,hogy vigyáznak majd a fiúra is mint rád,a saját gyerekükre.
15/16 anonim válasza:
Kérd meg a szüleidet h beszéljenek a barátod szüleivel.Mondják el neki h nagyon fontos h veletek menjen hisz ő már családtagnak számít és nagyon szeretik ill h te sem éreznéd jól magad nélküle és nem azt akarják nézni h te ott búslakodsz a házassági évfordulójukon.Valami ilyesmivel menjenek oda.Ja és mondják meg h nem azért fizették be a párodat mert ezt ők vissza akarják kapni.
16/16 anonim válasza:
Milyen durván ledorondoltad az első válaszolót!!! Pedig itt nagyon fontos, hogy kiskorú vagy nagykorú tette-e fel a kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!