Mit tegyek? Annyira nem tudom, hogy lenne helyes?
Úgy tűnik én vagyok az egyedüli aki úgy véli, hogy Neked is illene ott lenni a temetésen. De ez csak egy vélemény.
A kislány nem tud menni nélküled? Gondolom nem minden gyerekkel megy a szülő.
Ovis kirándulásra már hogyne menne a szülő? Velem mindig jöttek.
Szerintem kérdezz rá a férjednél, hogy mit gondol erről.
Szerintem inkább érezze magát jól a gyerek, ilyenbe még úgyse volt része.Menjen kirándulni.Téged is lehet valahogy "nélkülözni" pláne, ha annyira nem is ismerted a nagybácsit.
Ismertem a Nagybátyot, én inkább Apósomat tisztelném meg azzal, ha elmegyek(az ő testvére volt).
Annyira nehéz, mert a kirándulst is már régóta szervezik, még én mondtam az időpontot, és hajóval mennénk a Margitszigetre, tehát még úgy is különlegesség egy gyereknek....annyira fáj a szívem..
Emberek, szövegértés, ott van a kérdésben, hogy családi! Mondjuk a kérdező is jobban ügyelhetett volna a helyes fogalmazásra, de mindegy, aki odafigyelt, az így is felfogta a lényeget.
Szerintem az elhunyt sem akarná, hogy a kislányod miatta maradjon le a kirándulásról. Mert gondolom, egyedül azért nem küldöd el kirándulni, biztos rosszul is érezné magát, ha mindenki mással ott lenne a családja, csak vele nem. Nem hiszem, hogy a férjed ezt nem értené meg, próbáld neki elmagyarázni!
Ok, ha tényleg nem érthető egyből az írásom, csak akkor épp olyan "mérges" voltam az életre...
Még meg sem elmítettem a férjemnek, h. esetleg én elmennék a kislányommal....még hagyom kicsit ülepedni a dolgokat. Köszi a sok választ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!