Milyen apró meglepetésekkel szoktátok kényeztetni a férjeteket? És milyen gyakran?
Elsősorban gyermekes anyákat kérdeznék.Az is írhat őszintén aki nem szokta.
Várom az ötleteket.Köszi!

Meglepem valamivel amit szeret, megmasszírozom, behozom neki az ételt, söt van idönk és erönk szexuális játékokat játszani...nagyjából ennyi mert nálunk ö dolgozik meg anyám. A fözés anyámra marad, nekem itt a kislányunk és a maradék háztartási munka meg ügyintézés ha kell. Szóval nálunk egyszerübb azért:)
22/L
a 16:57-nek van igaza,pont ezért.Azért emlékszem még,hogy mennyivel egyszerűbb volt az ilyesmi kettesben!:)
Köszi a válaszokat!

Legutóbb tejbegrizt csnáltam mire hazajött a munkából!
De néha csempészek a táskájába kókuszosrudit (azt imádja) :)
Ha a babót ágybadugom utána olyan illatú (naná ez is kókusz) tusfürdőt használok amit szeret rajtam érezni este. Ez mindig felvidítja.
Vagy rakok a bérletéhez egy kis huncut üzenetet neki, hogy mi is várja majd ithon :) pl: ma a kedvence lessz vacsira, ő álaszt filmet, hűtök be neki üdítőt vagy ma elmegyek fehrneműt vásárolni stb :))) ilyenkor egész nap a fejébe járok majd s siet haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!