Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakinek a sógora büntetet...

Ha valakinek a sógora büntetett előéletű attól ő még lehet normális ember?

Figyelt kérdés
Bekerülnél ilyen családba?
2017. szept. 17. 08:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
59%
Mivel az szinte elkerülhetetlen, hogy 1-1 családi eseményen megjelenj így én biztos nem mennék egy erőszakolós, gyilkos társaságába.
2017. szept. 17. 09:23
 12/16 anonim ***** válasza:
29%

7es kommentig azt mondtam igen lehet! Amúgy a nádasdi gyilkos a sógor jelölted?

De állat tenyésztő mérnök vagyok, leìrok egy tapasztalatot fajtatiszta kutyák túl vannak tenyésztve gyakran rokon pároztatás is van!

Történelemben gyakran az uralkodó házak és a gazdagok is hogy a vagyon ne aprózodjon el rokoni házassàgot kötöttek és (tanúk előtt ) el is hàlták amiből gyerek lett!

Putrisok magasabb családi pótlékért családon belül ösdzefekszenek (apa fivér) szűlnek gyereket.

Az összes példának egy az eredménye gyenge labilis idegrendszerü utód! Aki erőszakol az beteg aki ilyen módon gyilkol az is az...Bizonyított hogy vanbak nem normàlis génjei amik lehet a lány testvérben is megvanbak csak éppen a fiú gyermekben jönnek elő!

2017. szept. 17. 09:38
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Az ember arról nem tehet, hogy milyenek a szülei, testvérei, rokonai. Nem hiába mondják, hogy a rokonait, családtagjait nem tudja megválogatni az ember. A párod sem tehet arról, hogy mit követ/követett el a testvére, gondolom nem büszke rá, de nem tud vele mit kezdeni, ami megtörtént megtörtént. Azt, hogy mit gondolnék erről, az ember személyisègétől is függne, de nyilvàn más egy csokit ellopni a boltból, vagy a ti esetetekben ahogy írtad más egy gyilkosság. A párod mennyire tartja vele a kapcsolatot? Szerintem biztosan meg lehet oldani, hogy a kötelező családi eseményeken évi 2-3x megjelenjen, már ha van egyáltalán ilyen szintű kapcsolattartás, de az év többi napjàn neked nem kell vele lenned, meg barátkozni ha nem akarsz, szetintem senki nem erőltetné rád. De semmiképpen nem büntetnèm a párom a testvére vagy a szülei miatt, tehát nem szakítanèk vele emiatt. A férjemnek van olyan munkatársa aki börtönben volt anno, sülyos testi sértés miatt, amit 20-on évesen követett el, ettől függetlenül nagyon kedvelem, nem egy agresszív típus amúgy, nincs vele semmi baj, bár eltelt azóta több mint 10 èv.
2017. szept. 17. 10:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek egy családot, ahol az egyik tesó megölt egy lányt. Az egész család teljesen normális, az anyjuk egy tündéri nő, a városban senki nem értette, hogyan, miért történhetett ez meg.
2017. szept. 17. 10:15
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben az lenne döntő számomra, a család hogyan viszonyul ehhez. Ha úgy tesznek, mintha semmi nem történt volna és az illető minden családi összejövetelen nevetgélve kanalazza köztük a levest, akkor azt betegesnek tartanám. Hogyan viszonyul a párod a dologhoz?
2017. szept. 17. 10:23
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Bekerülnék, de a sógorral SOHa nem akarnék találkozni, mert rongy ember.
2017. szept. 17. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!