Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit lehet csinálni?...

Ilyenkor mit lehet csinálni? Többi lent ↓

Figyelt kérdés

12 éves lány vagyok és arra keltem fel hogy sír az eggyik családtagom nem fogom mondani hogy ki.Én erre felkeltem megkerdeztem hogy mi van , mi történt?Erre azt mondta rosszra gondolt még a jövőre :-\ erre mondtam hogy miért gondolsz, erre asszem semmit nem mondott .Annyit mondok hogy apám nincs úgy hogy rajtam kívül 4 élünk Papám súlyos beteg és sokszor be kel menni a kórházba (daganata van)

Aki sír ő meg eltörte kezét nem akarok rosszat mondani de amúgy nem lepődtem hogy rosszra gondolt aki sírt mert szokott rosszra gondolni hogy az meg az fog történni ő ilyen. na és azt mondta nekem hogy azért is sír hogy ha.. az fog történni a papámmal .. hogy akkor velem velünk kel élnie

DE mért kel ilyenre gondolni én nem értem mert kel mindig csak rosszra gondolni

És az lenne a kérdésem hogy ilyenkor mit lehet csinálni hogy ha nem akar látni akkor mit csináljak legyek ön gyilkos ?Esetleg koltozzek el mondjuk azt csak 18 évesen lehet ,mennyek utcára vagy hova mennyek ha nem akar látni ebben segítsetek hogy ha már voltatok ilyen helyzetben !

Jó azért nekem is vannak hibáim ugye tinis időszak jó azért még nem vagyok na mindegy pl : nem viszem ki a tálcámat lusta vagyok valamikor , nem csinálok még valamit , de amúgy én mindig még csinálom amit mondanak csak egy picit később de hát mindenkinek vannak hibái nem? És amúgy is én mindig segitettem mert úgye eltörte az aki sír a kezét.

Meg még azis hogy sokat vitázunk de mind ilyen pici dolgon és én mondom hogy haggyuk abba nem akarok vitázni stb mondjuk neki nem volt és most sincs olyan jó élete de ezt haggyuk durván asszem mindent elmondtam és ide is leírom hogy ha : nem akar majd látni akkor mit csináljak hova mennyek ? Előre is köszi szépen a válaszokat és bocsi a helyesiráset de amúgy biztos kiheveri és mint ha semmi sem történt volna "elfelejti"

2017. szept. 17. 06:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ja, aha, aranyos vagy meg minden, de egy szót se értettem belőle, amit leírtál.
2017. szept. 17. 06:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Miert kellene te ongyilkos legyel, ha a masiknak baja van? Alanyi jogon lehetunk banatosak, vidamak stb. De egyebkent en sem ertettem a felet az egeszbol.
2017. szept. 17. 06:57
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

1. Mindenki arra gondol amire akar,

2. te magadra gondolj,

3. a család sokszor hátráltat,

4. minél előbb költözz el. 18 évesen tökéletes és kezd el a saját életed ezen a közegen kívül.

2017. szept. 17. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!