Ti mit tennetek egy ilyen helyzetben? SOS
Van olyan férfi, aki letudja a feladatát azzal, hogy ő dolgozik, a háztartásba már besegíteni nem akar.
Nekem sosem segített a férjem, és nem is vártam el tőle, az ő reszortja a ház körüli teendők voltak, az enyém a háztartás és a gyereknevelés. A gyerekekkel csak három éves koruktól foglalkozott aktívabban, addig nem tudott mit kezdeni velük.
Három gyereket neveltem fel, de akkor még más világ volt.
Én 6 gyermeket nevelek szinte teljesen egyedül mosok főzök iskolába oviba hozom viszem őket tanulunk fürdés és ráadásul a kicsi 6 hónapos mindent meg lehet oldani a férjem dolgozik reggel 5- kor kel és sokszor este 6-8 között ér haza néha jó lenne ha kicsit többet lenne itthon a gyerekek szempontjából is de nekem leginkább az hiányzik hogy egymásra is kevés idő jut ha nagyon fáradtnak érzem magam csinálok a kicsivel egy görbe napot pihizünk és csak azt csinálom meg amit nagyon muszáj főzök egy zöldség levest az meg van fél óra alatt ilyenkor magamra zárom az ajtót nyitva hagyom a fürdő ajtaját hogy a kicsit halljam ha sír és elfekszem a fürdőkádban egy órára
mi abban a korszakban élünk még amikor a nő neveli a gyerekeket a férfi meg eltart és mellette ellátja a ház körüli munkát nem egyszerű de ki lehet bírni majd ha már megnő a gyermek kevesebb házimunka lesz az is hamar eljön
17:52
Gratulálok,nagyon szép család lehettek.
Miért mi bajod a családommal??
Addig amíg nem ismersz ne kritizálj
Ezt most mibõl gondoltad,hogy én kritizáltalak?
Tetszett nekem,hogy 6 gyermeked van és milyen szép lehet,amikor körbeülitek az asztalt.
Bocsika de nem élünk a közép korban nem vagyok háztartási rabszolga mint a cigányok szabad kezem van és azért mert én nem tudok a kicsi miatt jelenleg dolgozni menni az nem azt jelenti hogy nem is dolgoztam sosem
Nem ismersz ne kritizálj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!