Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennetek egy ilyen...

Ti mit tennetek egy ilyen helyzetben? SOS

Figyelt kérdés
Sziasztok.A segitsegerekre lenne szuksegem en egy 24-eves lany vagyok.Ed teljesen el vagyok keseredve telhessen tanacstalan vagyok.A ferjem miatt.A problema az hogy aniota meg szuletett a kisbabank itthon a baba korul nem segit szinte semmit.Ami nekem is elegge faraszto.Mivel ejjel is en kelek a gyerekhez.Illetve napiozben is en latom el ugy hogy o nem segit semmit.A pelenkazast nem akarja csinalni az elejetol kezve.Viszont tapszeres a pici plussz szilardabb kajakat is eszik mar rs peldaul nem segit a kajaja elkesziteseben se nem eteti meg.A hazimunkaban is minimalissat segit peldaul maximum a mosasban teregetesbem es a bevasalasban.Tobbszor probaltam vele megbeszelni hogy ez engem zavar hogy nem segit be de mindig vita lett a vege igy mar ott tartok hogy ra hagyom de erzem hogy ez igy nem jo kimerult vagyok es valahogy azt erzem hogy ez nem igazsagos hogy minig mindent arra fog jogy o faradt meg dolgozik.6-tol 3-ig dolgozik amugy.Illetve azert is faj ez a dolog mert o us akart a babat tetvezett vaba volt.Ezert nem ertem hogy akkor miert ilyen.Hat eve vagyunk egyutt.Arra lennek kivancsi hogy ti mit tennetek egy ilyen helyzetben.
2017. szept. 13. 17:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%

Van olyan férfi, aki letudja a feladatát azzal, hogy ő dolgozik, a háztartásba már besegíteni nem akar.

Nekem sosem segített a férjem, és nem is vártam el tőle, az ő reszortja a ház körüli teendők voltak, az enyém a háztartás és a gyereknevelés. A gyerekekkel csak három éves koruktól foglalkozott aktívabban, addig nem tudott mit kezdeni velük.

Három gyereket neveltem fel, de akkor még más világ volt.

2017. szept. 13. 18:59
 12/20 anonim ***** válasza:
63%
Igen, a férfi dolgozzon, lássa el a háztartást meg foglalkozzon a gyerekkel is. És akkor te mire kellenél, kérdező? Cseréljetek, menj el te dolgozni, tartsd el a férjed mint ő téged, és akkor elvárhatod hogy otthon is dolgozzon.
2017. szept. 13. 19:07
 13/20 anonim válasza:
20%

Én 6 gyermeket nevelek szinte teljesen egyedül mosok főzök iskolába oviba hozom viszem őket tanulunk fürdés és ráadásul a kicsi 6 hónapos mindent meg lehet oldani a férjem dolgozik reggel 5- kor kel és sokszor este 6-8 között ér haza néha jó lenne ha kicsit többet lenne itthon a gyerekek szempontjából is de nekem leginkább az hiányzik hogy egymásra is kevés idő jut ha nagyon fáradtnak érzem magam csinálok a kicsivel egy görbe napot pihizünk és csak azt csinálom meg amit nagyon muszáj főzök egy zöldség levest az meg van fél óra alatt ilyenkor magamra zárom az ajtót nyitva hagyom a fürdő ajtaját hogy a kicsit halljam ha sír és elfekszem a fürdőkádban egy órára

mi abban a korszakban élünk még amikor a nő neveli a gyerekeket a férfi meg eltart és mellette ellátja a ház körüli munkát nem egyszerű de ki lehet bírni majd ha már megnő a gyermek kevesebb házimunka lesz az is hamar eljön

2017. szept. 14. 17:52
 14/20 anonim ***** válasza:
21%

17:52

Gratulálok,nagyon szép család lehettek.

2017. szept. 14. 18:46
 15/20 anonim válasza:

Miért mi bajod a családommal??

Addig amíg nem ismersz ne kritizálj

2017. szept. 14. 21:04
 16/20 anonim ***** válasza:

Ezt most mibõl gondoltad,hogy én kritizáltalak?

Tetszett nekem,hogy 6 gyermeked van és milyen szép lehet,amikor körbeülitek az asztalt.

2017. szept. 14. 23:32
 17/20 anonim válasza:
Jó is és nem cserélnék senkivel még ha néha fárasztó is de mindent meg lehet oldani csak akarni kell
2017. szept. 15. 08:14
 18/20 anonim ***** válasza:
En is mindig nagy családra vágytam, de csak 2 lett,mert igy adódott.
2017. szept. 15. 10:16
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
13as, és milyen a középkorban élni? Téged kielégít hogy te csak szülöd a gyerekeket és a férjedre vagy utalva minden téren? Én biztosan nem bírnám hogy bárki is eltartson úgy, hogy még az otthoni munkák nagy része is az övé úgy, hogy gondolom a hat gyerekedből legalább 4 közösségben van napközben.
2017. szept. 15. 14:37
 20/20 anonim válasza:

Bocsika de nem élünk a közép korban nem vagyok háztartási rabszolga mint a cigányok szabad kezem van és azért mert én nem tudok a kicsi miatt jelenleg dolgozni menni az nem azt jelenti hogy nem is dolgoztam sosem

Nem ismersz ne kritizálj!!!

2017. szept. 16. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!