Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van köztetek olyan, aki...

Van köztetek olyan, aki valamelyik szülőjével, vagy a gyerekével vagy a testvérével nem tartja a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a történetre, s majd a végén én is leírom a saját sztorimat.
2017. szept. 10. 19:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Az öcsémmel, már tettem fel róla itt kérdést, röviden:

az apánk halála után érzelmileg és anyagilag is kihasználta édesanyánkat. Mai napig kíméletlenül szedi el tőle a pénzt, vagy eladja a dolgait. Közben semmit nem segít neki. Volt pár utalás rá, hogy az örökséget is előbb (??) szeretné megkapni, tehát anyám adja el azt a gyönyörű kertes házat, amit apánkkal közösen építettek, és ahol nyugdíjas éveit szeretné tölteni, költözzön garzonba, csak hogy tesóm el tudja bulizni a pénzt.

Leszar mindent, és mindenkit, neki minden jár alanyi jogon. Engem lenéz, undorítóan beszélt velem. A szobámat már tiniként is kulcsra kellett zárnom, mert lopott. Sokáig otthon lakott, anyám 12 órás munka után még mehetett bevásárolni neki, mert különben hisztizett az úrifiú. Anyum félretett pénzét elcsórta és elbulizta, utána még neki állt feljebb.

Barátom szerint pszichopata.

Tőlem is akart pénzt kérni - kb. akkor keresett először évek után, de elküldtem a fenébe.

Nem is köszöntjük egymást, nem érdekel. Az az igazság, hogy gyűlölöm, ő tette tönkre anyánkat-és engem is.

Kérdező, neked?

2017. szept. 11. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!