Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem magyar állampolgárnak...

Nem magyar állampolgárnak engedélyezik egy másik nem magyar állampolgár Magyarországra hozatalát?

Figyelt kérdés

Adott egy nem magyar állampolgár akinek letelepedési engedélye van. Arab.

Meg akar nősülni Egyiptomban. Ide hozhatja a feleségét akinek nincs munkája se semmi?

2017. szept. 10. 10:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
24%

Szóval ha egy cégvezető felesége nem dolgozik, oké, ha egy pincéré, az meg nem.

MErt ugye elég sok olyan nő megfordul itt a gyk-n, aki leírja, hogy otthon van, mert eltartják...

2017. szept. 10. 12:47
 22/30 anonim ***** válasza:
37%
20, az én barátnőm lányát meg egy echte hófehér, magyar egyetemista szurkálta halálra.
2017. szept. 10. 12:48
 23/30 anonim ***** válasza:
82%
nem "egy pincéré", hanem egy gyerekgyártó arabé, aki nem dolgozik, hanem teleszüli a világot. Más kultúra, maradjanak a saját területükön.
2017. szept. 10. 12:57
 24/30 anonim ***** válasza:
64%

Ha van a férjnek tartózkodási engedélye és igazolni tudja, hogy el tudja tartani a csajt, emellett évek óta itt van ill a csaj ellen nincs körözés v bűntetőeljárás, akkor szinte biztos

[link]

2017. szept. 10. 13:23
 25/30 anonim ***** válasza:
80%
Jönnek a nagy toleráns multikultihívők és megmagyarázzák, hogy a terrorizmus és a muszlim vallás nem függ össze. Ezzel csak az a probléma, hogy az eddigi terrortámadások 100%-át muszlimok csinálták semmi más. :D
2017. szept. 10. 13:25
 26/30 anonim ***** válasza:
89%
meg hát van egy összeférhetetlen stílusuk a szapora araboknak - érdekes, hogy a kínai is az európaitól merőben más kultúra, szép csendben elárasztották a világot, maffia ügyeiket egymás közt elintézik, nem rontanak rá más kultúrákra, és nem okoznak ilyen problémákat.
2017. szept. 10. 14:26
 27/30 anonim ***** válasza:
84%
Remélem, nem, így is már túl sok a másokon élősködő otthon. :)
2017. szept. 10. 18:22
 28/30 anonim ***** válasza:
27%
De mért kell "idehozni"? Egyiptomi állampolgár, gondolom, ha van útlevele (esetleg vízuma, nem tudom, az kell-e), akkor idejön, és kész. Teljesen legális.
2017. szept. 10. 20:18
 29/30 anonim ***** válasza:
0%
Pénz kérdése. Ha van pénz az utazásra, tudja igazolni, hogy biztosított a megélhetése, akkor elvileg igen. persze kell érvényes házassági papír. poligám házasságot úgy tudom nem fogadnak el. tehat, ha több neje van a bevándorlónak, akkor esélytelen.
2017. szept. 10. 20:36
 30/30 anonim ***** válasza:
58%
Én szeretem az egyiptomiakat, tisztelem a kultúrájukat, de amikor odaértem az olvasásban, hogy a férj "nem engedné, hogy dolgozzon az asszony", onnantól úgy gondolom, hogy a férjnek sem kellene itt lennie, mert Európa ezt már száz évvel meghaladta.
2017. szept. 10. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!