Nem magyar állampolgárnak engedélyezik egy másik nem magyar állampolgár Magyarországra hozatalát?
Figyelt kérdés
Adott egy nem magyar állampolgár akinek letelepedési engedélye van. Arab.
Meg akar nősülni Egyiptomban. Ide hozhatja a feleségét akinek nincs munkája se semmi?
2017. szept. 10. 10:45
21/30 anonim 

válasza:

Szóval ha egy cégvezető felesége nem dolgozik, oké, ha egy pincéré, az meg nem.
MErt ugye elég sok olyan nő megfordul itt a gyk-n, aki leírja, hogy otthon van, mert eltartják...
22/30 anonim 

válasza:

20, az én barátnőm lányát meg egy echte hófehér, magyar egyetemista szurkálta halálra.
23/30 anonim 

válasza:

nem "egy pincéré", hanem egy gyerekgyártó arabé, aki nem dolgozik, hanem teleszüli a világot. Más kultúra, maradjanak a saját területükön.
24/30 anonim 

válasza:

Ha van a férjnek tartózkodási engedélye és igazolni tudja, hogy el tudja tartani a csajt, emellett évek óta itt van ill a csaj ellen nincs körözés v bűntetőeljárás, akkor szinte biztos
25/30 anonim 

válasza:

Jönnek a nagy toleráns multikultihívők és megmagyarázzák, hogy a terrorizmus és a muszlim vallás nem függ össze. Ezzel csak az a probléma, hogy az eddigi terrortámadások 100%-át muszlimok csinálták semmi más. :D
26/30 anonim 

válasza:

meg hát van egy összeférhetetlen stílusuk a szapora araboknak - érdekes, hogy a kínai is az európaitól merőben más kultúra, szép csendben elárasztották a világot, maffia ügyeiket egymás közt elintézik, nem rontanak rá más kultúrákra, és nem okoznak ilyen problémákat.
27/30 anonim 

válasza:

Remélem, nem, így is már túl sok a másokon élősködő otthon. :)
28/30 anonim 

válasza:

De mért kell "idehozni"? Egyiptomi állampolgár, gondolom, ha van útlevele (esetleg vízuma, nem tudom, az kell-e), akkor idejön, és kész. Teljesen legális.
29/30 anonim 

válasza:

Pénz kérdése. Ha van pénz az utazásra, tudja igazolni, hogy biztosított a megélhetése, akkor elvileg igen. persze kell érvényes házassági papír. poligám házasságot úgy tudom nem fogadnak el. tehat, ha több neje van a bevándorlónak, akkor esélytelen.
30/30 anonim 

válasza:

Én szeretem az egyiptomiakat, tisztelem a kultúrájukat, de amikor odaértem az olvasásban, hogy a férj "nem engedné, hogy dolgozzon az asszony", onnantól úgy gondolom, hogy a férjnek sem kellene itt lennie, mert Európa ezt már száz évvel meghaladta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!