Bocs, lehet hogy tévedek és nem 17 éves a lányka, de ez végülis majdnem hogy mindegy. Képpel kezdődik, aztán lesz házivideó is...Ha még otthon lakik, valszeg nem 28 éves.
2010. máj. 26. 16:24
22/43 anonim válasza:
16:22(első)vagyok.Egyik ismerősöm a barátjának küldött egy meztelen fotót magáról,majd szakítottak,és a srác feltette a napiszarra.Ez nemrégiben történt.Úgyhogy vigyázat!
22/L
2010. máj. 26. 16:25
23/43 anonim válasza:
Kedves kérdező,sztem egyáltalán nem baj ha utána nézel a lányodnak.Akik azt mondják hogy ne turkálj a gépbe azok nagyon bután gondolkodnak.Én elöször megkérdzném és ha tagadna megmutatnám neki és kitörltetném vele.Nem irtad hogy hány éves a lányod.
2010. máj. 26. 16:26
24/43 anonim válasza:
"más mappákba nem mennének bele"
Bele sem kell menni, mert pl a Vista vagy a 7 Sajátgépe előnézeti módban jeleníti meg a mappák tartalmát, azaz ha van benne pár kép, az tuti, hogy megjelenik, kattintás nélkül.
Egyébként az, hogy nem adtad neki a képeket, nem jelenti azt, hogy nem is másolta le azokat. Mennyi ideig tart egy pendrivera felnyomni a képeket, miközben te kimész a WC-re?
2010. máj. 26. 16:28
25/43 anonim válasza:
Azt, hogy okos kislány, és remélem gondol arra, hogy ha szakít azzal, akinek megmutatta, könnyen felkerülhet az [link] weboldalra, vagy az [link] oldalra, vagy a [link] oldalra.
2010. máj. 26. 16:29
26/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. :) Szó sincs róla, nem turkáltam sehol, anyuka sem vagyok még.Érdekelt, hogy hogyan állnak hozzá az emberek. Ettől függetlenül még jöhetnek a válaszok, és arra sem válaszoltatok sokan, hogy ha közösgépen találná az anyuka mi történne! És ezt az esetet elmondják-e más embereknek?
2010. máj. 26. 16:38
27/43 anonim válasza:
nagyon ráérsz...
2010. máj. 26. 16:40
28/43 anonim válasza:
16:28- as, ha nekem szántad, hogy nem jelent semmit hogy nem adtam oda neki a képeket (én írtam, hogy mi is csináltunk ilyet az akkori barátommal) akkor annyi hozzátartozik még, hogy abban az időben (10 éve) azt sem tudtuk mi az a pendrive, nemhogy felrakta volna rá :D és papírképek voltak nem digitálisak, amiket mi hívtunk elő otthon.
Ma már igaz, veszélyesebb ez is.
2010. máj. 26. 16:40
29/43 anonim válasza:
hát nagyon ....
2010. máj. 26. 16:41
30/43 anonim válasza:
Szerintem nem vagy anya. Szerintem téged kaptak rajta vagy valami... amúgy neked skh hozzá! Neked se lenne jó ha a te gépeden túrkálnáak, azt csinál amit akar...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!