Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnál a lányodról, ha...

Mit gondolnál a lányodról, ha meztelen képeket találnál a számítógépén?

Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 16:00
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
49%
Bocs, lehet hogy tévedek és nem 17 éves a lányka, de ez végülis majdnem hogy mindegy. Képpel kezdődik, aztán lesz házivideó is...Ha még otthon lakik, valszeg nem 28 éves.
2010. máj. 26. 16:24
 22/43 anonim ***** válasza:
100%

16:22(első)vagyok.Egyik ismerősöm a barátjának küldött egy meztelen fotót magáról,majd szakítottak,és a srác feltette a napiszarra.Ez nemrégiben történt.Úgyhogy vigyázat!

22/L

2010. máj. 26. 16:25
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező,sztem egyáltalán nem baj ha utána nézel a lányodnak.Akik azt mondják hogy ne turkálj a gépbe azok nagyon bután gondolkodnak.Én elöször megkérdzném és ha tagadna megmutatnám neki és kitörltetném vele.Nem irtad hogy hány éves a lányod.
2010. máj. 26. 16:26
 24/43 anonim ***** válasza:

"más mappákba nem mennének bele"

Bele sem kell menni, mert pl a Vista vagy a 7 Sajátgépe előnézeti módban jeleníti meg a mappák tartalmát, azaz ha van benne pár kép, az tuti, hogy megjelenik, kattintás nélkül.

Egyébként az, hogy nem adtad neki a képeket, nem jelenti azt, hogy nem is másolta le azokat. Mennyi ideig tart egy pendrivera felnyomni a képeket, miközben te kimész a WC-re?

2010. máj. 26. 16:28
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy okos kislány, és remélem gondol arra, hogy ha szakít azzal, akinek megmutatta, könnyen felkerülhet az [link] weboldalra, vagy az [link] oldalra, vagy a [link] oldalra.
2010. máj. 26. 16:29
 26/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. :) Szó sincs róla, nem turkáltam sehol, anyuka sem vagyok még.Érdekelt, hogy hogyan állnak hozzá az emberek. Ettől függetlenül még jöhetnek a válaszok, és arra sem válaszoltatok sokan, hogy ha közösgépen találná az anyuka mi történne! És ezt az esetet elmondják-e más embereknek?
2010. máj. 26. 16:38
 27/43 anonim ***** válasza:
55%
nagyon ráérsz...
2010. máj. 26. 16:40
 28/43 anonim ***** válasza:

16:28- as, ha nekem szántad, hogy nem jelent semmit hogy nem adtam oda neki a képeket (én írtam, hogy mi is csináltunk ilyet az akkori barátommal) akkor annyi hozzátartozik még, hogy abban az időben (10 éve) azt sem tudtuk mi az a pendrive, nemhogy felrakta volna rá :D és papírképek voltak nem digitálisak, amiket mi hívtunk elő otthon.

Ma már igaz, veszélyesebb ez is.

2010. máj. 26. 16:40
 29/43 anonim ***** válasza:
hát nagyon ....
2010. máj. 26. 16:41
 30/43 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem nem vagy anya. Szerintem téged kaptak rajta vagy valami... amúgy neked skh hozzá! Neked se lenne jó ha a te gépeden túrkálnáak, azt csinál amit akar...
2010. máj. 26. 16:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!