Hogy tudom igénybe venni a rendkívüli szabadságot temetés esetén?
12, azóta változott az mt, nem közeli ht, hanem ht halálakor jár; változott a ptk, ami a fogalmakat meghatározza...
S a temetési szabadság nem létező fogalom.
NEm a temetés miatt jár, hanem a haláleset miatt. Be kell mutatni a halotti anyakönyvi kivonatot. Ha jól emlékszem, a haleset után x napon belül ki kel venni.
Részvétem.
Köszönöm a válaszokat... és a részvét kívánást!
Hülyén jönnek ki a napok mert pont éjszakás leszek de akkor is szükségem lesz arra 2 napra ...
18, nincs új törvény, ne beszélj hülyeséget.
2012 óta él az Mt, hozzátartozó halálakor jár. A hozzátartozót a ptk határozza meg. Időkorlátpt nem ír a törvény, ahogy azt sem szabályozza, hogy a temetésre kell felhasználni.
Nem értem azokat, akik ilyen eseteben nem bírnak kussolni. Van elég baja a kérdezőnek, még szórakpztok is vele?
Jár a szabadság ilyenkor is. Hivatalosan halotti anyakönyv bemutatásával, de munkáltatótól függ: tőlem pl. nem kértek az égvilágon semmit anno.
Részvétem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!