Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti férjetek is szokott úgy...

A ti férjetek is szokott úgy beszélni a közös gyereketekről ha mérges, mintha csak a tiéd lenne?

Figyelt kérdés

Pl. "Szólj rá a hülye kölködre... " Megmondtam a gyerekednek..."

Pedig tőle van a gyerek, nem mástól, mégis ezt mondja.

2017. szept. 5. 19:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Szoktunk ilyet mondani mindketten, de nem csak a kölkökre, hanem a macskára is, ha hülye. :D Aztán röhögünk.
2017. szept. 6. 07:05
 12/19 anonim ***** válasza:

Én is szoktam úgy beszélni, hogy a lányod már megint kiborította a lisztet miközben főztem :D

Pedig az enyém is, de akkor eltekintek ettől.

De hülye kölyök, és társai nem fordult elő sem a férjem sem az én részemről sohasem.

2017. szept. 6. 09:11
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"Fat@l_3rror"

Lényegében ugyanez volt nálunk is.

Ha valaminek örült, vagy büszke volt ránk, azt anyánk "közvetítette", mert nekünk soha nem mondta személyesen.

Idegenként kezelt minket nagyrészt, félve kérdeztél tőle bármit is...

A végén apám már ilyeneket tolt, hogy csak becsúsztam, stb. Mindent elkövetett, hogy megnyomorítson minket lelkileg.

2017. szept. 6. 12:06
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Személyesen soha nem mondta nekünk sem. Egyszer nem dicsért meg semmiért. Csak idegenek, haverok előtt "villogott" velünk, hogy NEKI milyen gyerekei vannak, Ő csinálta őket...

Bezzeg a lehordás az ment napi szinten. Én már gyerekként el voltam könyvelve lustának. Hiába voltam 5-ös tanuló, hiába mentem egyetemre...Bezzeg ő maga a tökéletesség volt. Persze ha megemlítettem neki hogy őfelsége mégis mit tett le az asztalra az elmúlt 25 évnyi alkoholizálás alatt, akkor el voltam küldve a k..va anyámba.

Volt hogy konkrétan én dolgoztam kint az udvaron, 30+ fokban nyáron vágtam, hordtam be a fát, ő meg bent feküdt az ágyban és a nyitott ablakon át ordított hogy én soha nem dolgozom, ő bezzeg a belét kidolgozza hogy "ne fagyjon be a p..csánk télen".

Na meg már 12 éves koromtól azt hallgattam hogy "neked mikor lesz ilyen házad"? Egyetlen dolog amit elért az életben az annyi volt, hogy felépített egy házat. Ami ilyen formában nem igaz, mert konkrétan anyám, nagyszüleim, rokonságunk segített, ők építették az apám meg már akkor is a nap nagy részét részegen töltötte a kerti fa árnyékában.

2017. szept. 6. 13:09
 15/19 Metionin ***** válasza:
100%

Fat@l_3rror_ egy párhuzamos világban nem ugyanaz az apánk véletlenül? :D

Amúgy igen, nálunk is ez volt. Ha dicsekedni kell, akkor az én gyerekem, ha valahová vinni kell (pl. orvos) akkor vigyed te, a te gyereked. De ő alapból ilyen mindennel, beleértve a háziállatokat is, amíg szép, egészséges és cuki, addig jaj papáé, de ha valamelyik beteg vagy behány, esetleg valamit tönkretesz, akkor a hülye kutyád/macskád és nyilván vigye orvoshoz aki akarja, mert ő nem ér rá (részegen fekszik a tv előtt). Egyszer megkérdeztem tőle, hogy tulajdonképpen miért is születtem ha le se szarnak, mire közölte, hogy "anyádnak kellettél".

2017. szept. 6. 14:23
 16/19 anonim ***** válasza:
Természetesen nem.
2017. szept. 6. 16:16
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Aham, mind a fiunkról mind a kutyánkról így beszélt. Aztán őt kiraktam, a gyerek és a kutya maradt.

Hát mondjuk már mással élnek szóval szava nem lehet.

2017. szept. 6. 17:33
 18/19 anonim ***** válasza:

"Napkeltéig a te fiad." :D

Nálunk is előfordul, hol indulatból, hol poénból, aztán vagy sértődés lesz belőle, vagy nem.

2017. szept. 7. 09:25
 19/19 anonim ***** válasza:
53%
Mivel MÉG nincs gyerekünk. (igen, a méget nagy betűkkel írom, mert itt egy 20 hós baba a pocakomban), nálunk jelenleg csak a macskánál van így. " A hülye macskád már megint kiborította a vizet" De mivel a macskám (igen, az enyém) már akkor meg volt amikor még a férjemmel nem is ismertük egymást, így valószínűleg ez nem tudatosan jön, hanem a tudatalattimból. Valószínűleg, ezzel próbálom azt sugallni neki, hogy mi igenis egy család vagyunk, hiszen már az ő macskája is. Persze, ilyenkor mindig finoman rávilágít, hogy "De hát nem is az én macskám" És akkor én is észbe kapok, hogy "Ja tényleg!" :D Valószínűleg a gyereknél nem lesz ez, hiszen nálam sose volt ez az enyém, vagy tiéd, akár szüleimmel, akármilyen családtaggal együtt éltem, mindig minden a MIÉNK volt.
2017. szept. 8. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!