Anyukámnak mondtam, hogy mostanában nem vagyok valami jó passzban, erre csak odaadott egy Frontint, ez oké dolog? 16/L
Isten mentsen tőle!
Én a kórházban kaptam "altató" gyanánt 10 napon keresztül. Utána amikor itthon nem szedtem, 1 hónapig nem jöttem rendbe agyilag.
Fel sem tudom sorolni, hogy mi minden volt, de pl. éjjel felébredtem, nem tudtam hol vagyok, elindultam és beszorultam a fal és a szekrény közé. Ott olyan pánikrohamot kaptam, hogy ki kellett hívni az ügyeletet.
Gyanakszom, hogy az anyád nem normális! ... lehet, hogy pont a Frontinja hatására.
Gondolom te vagy az anyuka, aki nem tudja, hogy
- a Frontin az nem egyszerű nyugtató, hanem antidepresszáns
- amiből nem szokás egy szemet beszedni, (mint mondjuk az Algopyrinből)mert úgy semmit nem használ az alapproblémára (depresszió), legfeljebb álmosít.
- nem adunk senkinek csak úgy vényköteles gyógyszert, mert nem vagyunk orvosok, legkevésbé pedig a 16 éves gyerekünknek nem.
- és végül, de nem utolsó sorban, ha a gyerekünk azt mondja, hogy nincs jó passzban, akkor először is leülünk vele megbeszélni, hogy mi a problémája és igyekszünk segítő jó tanácsokkal ellátni.
Hát, röviden ennyi!
Egy ideig szedtem 0,25 mg-os kiszerelést, de annyit ért, mint halottnak a csók...
Kicsit álmosabb voltam napközben, de ennyi. Persze ez nem azt jelenti, hogy egy 16 éves lánynak be kell adni, nem játék. Amúgy ez tipikusan nem olyan gyógyszer, amiből egy szem hat, terápiás céllal adják, szóval ne hasonlítsuk, már össze a fájdalomcsillapítóval.
Na, de ennek a nagy testvérei, azok ütnek rendesek. Pl. xanax. Szorongásod, depressziód, pánikod, kényszered, mániád stb. valóban elmúlik, de egy nyálcsorgató, agyhalott és leszedált, függő zombi leszel.
Kérlek, tartózkodj, minden ilyen szartól!
OFF: A Frontin márpedig nyugtató, pontosan olyan a hatásmechanizmusa, mint az algopyrinnek, ergo: fáj a fejem, beveszek egy algopyrint, elmúlik. Nyugtalan/feszült vagyok, beveszek egy frontit, lenyugtat.
ON: Kérdező, az anyukád igencsak furán van összerakva...Ez volt az első ilyen húzása, vagy minden gondot ilyen szuperül kezel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!