Rosszul döntöttem? Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és dráma tagozatra jelentkeztem, ahol egy sikeres felvételi alkalmával felvettek.
Tegnap volt az ismerkedõs nap, ahol színészkedni kellett... És itt a gond.
Fél évvel ezelõtt imádtam eljátszani mindent, feltaláltam magam, eredményesen improvizáltam.
Most viszont feszengek, ha szerepet kell játszani megijedek és rosszul leszek, el akarok futni...stb. Nincs a társasággal semmi bajom, az oszt.társaimnak aranylelke van, imádom õket.
Miért van az, hogy leblokkolok ha játszanom kell valami szerepet, és zárkózott leszek?
2017. aug. 29. 21:08
1/5 anonim válasza:
Szerintem csak annyi történik, hogy izgulsz, próbálsz megfelelni az elvárásoknak. Nagyon koncentrálsz. Legyél türelmes magadhoz, bele fogsz jönni. Természetes egy új helyen/környezetben, hogy jobban szorongsz, mint korábban. Mikor majd jobban megismered a helyet, embereket, könnyebb lesz belefeledkezni és élvezni a jatszást. Sok sikert, menni fog!
2/5 anonim válasza:
Vagy megszereted ha odakerülsz (èn is igy voltam. Választottam egy szakmát, ami alapba közel all hozzám, de az az ága nem annyira, es ma már a hobbim. Lehet igy leszel vele. Ha nem, egy èv után váltasz.
3/5 anonim válasza:
te biztos lassabban ismerkedsz, nehezebben oldódsz fel, ne félj, nem lóverseny ez.. Ha nem is leszel színész, mert nem a te területed, akkor is sokat tanulhatsz a drámajátékokból, nagyon segítő az önismeretben, és azt az élet más területein is jól tudod majd használni
4/5 anonim válasza:
Azért azt felejtsd el hogy az osztály társainak aranylelke van. Még alig ismeritek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!