Párom testvére ler! Bancozott?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy alapjáraton semleges a kapcsolatom a párom testvérével, én igyekeztem vele jóban lenni, a kedvében járni, programokat szervezni 3asban, mindig nem volt a válasz, köszönni nem hajlandó, csak akkor ha a párom nincs ott, olyankor még beszélget is velem, normális, erre tegnap, hogy náluk voltam és gondoltam segítek párom édesanyjának, vittem volna befelé a száraz ruhát, erre hallom, hogy telefonban mondja, hogy ez a r!banc megint itt van..rohadt rosszul esett, nem merek szólni sem a páromnak, mert tudom, hogy hatalmas botrányt csinálna, és nem akarom , hogy a testvérek veszekedjenek. Jól esett kiírni magamból. Kinek van még hasonlóan jó kapcsolata a sógorával/sógor jelöltjével? Esetleg tanácsok, hogy mégis mit tegyek, hogy ne is vesszenek össze, de én is megtudjam, hogy miért áll így hozzám??? Ja, és nem öltözöm kihívóan, sem mell, sem popsi nincs kint soha. Én 22/N , párom 23/F, testvére 25/F.2017. aug. 22. 18:21
21/24 anonim válasza:
"nem merek szólni sem a páromnak, mert tudom, hogy hatalmas botrányt csinálna"
Aha.
Komolyan írnom kéne még egy ilyen után? Hát magamat alázom meg.
Ha nem segítesz magadon, miért kéred azt kívülről?
22/24 A kérdező kommentje:
Csak ki akartam írni magamból és megkérdeztem, hogy aki esetleg utálja a sógornő (jelöltjét) , vagy akit utál a sógor(jelölt), és tudja , hogy miért, az leírhatná. Nem akarom, hogy összevesszenek a testvérek, mert ők mindig testvérek maradnak attól függetlenül is, hogy mi együtt maradunk (remélhetőleg igen ) , vagy sem.
2017. aug. 24. 16:30
23/24 anonim válasza:
Ezt pedig ne hagyd annyiban szerintem. :’D
Vagy lett azóta valami?
24/24 33/6 válasza:
Szerintem egy sz*rzsák a srác. Ha féltékenységből teszi ezt veled, akkor azért, ha tényleg utál téged és megengedi ezt a viselkedést magának, akkor meg azért.
Talán csak frusztrálja, hogy még mindig a szüleinél lakik.
Vagy a nője egy féltékeny lelki nyomorék, aki ilyen furcsa viselkedésre készteti, és egyelőre próbál neki megfelelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!