Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom testvére ler! Bancozott?

Párom testvére ler! Bancozott?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy alapjáraton semleges a kapcsolatom a párom testvérével, én igyekeztem vele jóban lenni, a kedvében járni, programokat szervezni 3asban, mindig nem volt a válasz, köszönni nem hajlandó, csak akkor ha a párom nincs ott, olyankor még beszélget is velem, normális, erre tegnap, hogy náluk voltam és gondoltam segítek párom édesanyjának, vittem volna befelé a száraz ruhát, erre hallom, hogy telefonban mondja, hogy ez a r!banc megint itt van..rohadt rosszul esett, nem merek szólni sem a páromnak, mert tudom, hogy hatalmas botrányt csinálna, és nem akarom , hogy a testvérek veszekedjenek. Jól esett kiírni magamból. Kinek van még hasonlóan jó kapcsolata a sógorával/sógor jelöltjével? Esetleg tanácsok, hogy mégis mit tegyek, hogy ne is vesszenek össze, de én is megtudjam, hogy miért áll így hozzám??? Ja, és nem öltözöm kihívóan, sem mell, sem popsi nincs kint soha. Én 22/N , párom 23/F, testvére 25/F.

2017. aug. 22. 18:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

A fickónak lehet valami flúgja, ha a párod előtt még csak nem is köszön, csak akkor ha nincs ott. Ez milyen már? Az, hogy leribizlizett, az alapjában azt jelenti, hogy utál (sajnos). Telefonban miért akarna felvágni más előtt ilyennel úgy, hogy csak a másik fél hallja? Legalábbis ő azt hitte, az csak véletlen, hogy meghallottad. Én tuti azonnal megkérdeztem volna tőle, hogy ezt mégis mi alapján mondta, és miért jópofizik veled, ha egyébként ez a véleménye rólad. Elhiszem, hogy rosszul esik, nekem se lenne kellemes, mert a sógorjelölt nem két hétre szól, hanem akár egy életre...:/

Tapasztalatom nincs, mert nekem sógornőm van, de a leírtak alapján ez a srác vagy irigy a testvérére, vagy tényleg nem vagy neki szimpatikus. Az, hogy miért beszélget veled, ha nincs ott a párod, azt nem tudom.

2017. aug. 22. 20:29
 12/24 anonim ***** válasza:
50%

Én nem hagynám annyiban, elmondanám a páromnak a helyedben.

De rögtön akkor is beleszóltam volna valamit, amikor ezt mondta. Ne képzeljen már sokat magáról.

2017. aug. 22. 20:35
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak meg akar d.gni. :D

Már bocs, de szerintem ez a szitu. Csak akkor rendes veled, ha a tesó nincs ott. Mások felé hárít azzal, hogy bunkó veled és r.bancnak nevez. Ciki lenne neki lebukni. ;)

2017. aug. 22. 21:59
 14/24 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló. Nekem is ez jutott eszembe. Talán még annyit fűznék hozzá, hogy ha van barátnője , és azzal beszélt telon, akkor amiatt mondta ezt, mert ő már sejt valamit.
2017. aug. 22. 23:06
 15/24 anonim ***** válasza:

Igen, szerintem is elég logikusnak tűnik, amit #13 és #14 írt.

Illetve ha neki nincs barátnője, akkor valószínűleg irigy az öccsére. Hogy ő fiatalabb, mégis neki már van.

Kérdező!

Legközelebb, amikor nincs ott a párod és ő kedvesen beszélgetni akar veled, akkor éreztesd vele, hogy a hátad közepébe kívánod. Ha megkérdezi, mi bajod van vele, akkor kérdezz vissza, hogy minek akar társalogni egy olyan nővel, akit r...bancnak tart. Aztán meséld el neki, hogy hallottad, mikor a telefonba mondta ezt.

2017. aug. 23. 12:12
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy féltékeny?
2017. aug. 23. 14:28
 17/24 A kérdező kommentje:
Van párja, vele telefonált akkor is. Ha ez számít valamit, onnantól kezdve fúj rám, mióta párja van, előtte viszonylag normális volt a kapcsolatunk. Mondjuk vicces, mert a párját is csalja fűvel-fával, amiről tudok is , és még ezek után is tartom a szám, nem mint ha közöm lenne hozzá, de rosszul esett és mégsem tudok visszavágni ...
2017. aug. 23. 20:18
 18/24 anonim ***** válasza:
Miért pazarlod az energiádat jelentéktelen dolgokra? Semmit nem változtat az életeden ez, de a gondolataid megkeserítik azt. Csak magadnak ártasz.
2017. aug. 23. 22:03
 19/24 anonim ***** válasza:

"a párját is csalja fűvel-fával"

Ez még inkább megerősíti, amit #13 és #14 írt.

A sok trófea közé te is kellenél.

Sajnálom a barátnőjét is.

2017. aug. 24. 13:04
 20/24 A kérdező kommentje:
A barátnője nem tudja, hogy csalja, egy esetről tud, de kihazudta belőle magát. Ne szólj szám, nem fáj fejem alapon nem szólok semmit, kimagyarázná magát és én lennék szarkavarónak beállítva. Nem mintha jóban lennék velük,főleg ezek után, de nem szeretném, ha anyósjelölték azt hinnék , hogy csak a szart kavarom, mert úgy is a fiának hinne. Egyszer úgy is kiderül minden.
2017. aug. 24. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!