Párom testvére ler! Bancozott?
A fickónak lehet valami flúgja, ha a párod előtt még csak nem is köszön, csak akkor ha nincs ott. Ez milyen már? Az, hogy leribizlizett, az alapjában azt jelenti, hogy utál (sajnos). Telefonban miért akarna felvágni más előtt ilyennel úgy, hogy csak a másik fél hallja? Legalábbis ő azt hitte, az csak véletlen, hogy meghallottad. Én tuti azonnal megkérdeztem volna tőle, hogy ezt mégis mi alapján mondta, és miért jópofizik veled, ha egyébként ez a véleménye rólad. Elhiszem, hogy rosszul esik, nekem se lenne kellemes, mert a sógorjelölt nem két hétre szól, hanem akár egy életre...:/
Tapasztalatom nincs, mert nekem sógornőm van, de a leírtak alapján ez a srác vagy irigy a testvérére, vagy tényleg nem vagy neki szimpatikus. Az, hogy miért beszélget veled, ha nincs ott a párod, azt nem tudom.
Én nem hagynám annyiban, elmondanám a páromnak a helyedben.
De rögtön akkor is beleszóltam volna valamit, amikor ezt mondta. Ne képzeljen már sokat magáról.
Szerintem csak meg akar d.gni. :D
Már bocs, de szerintem ez a szitu. Csak akkor rendes veled, ha a tesó nincs ott. Mások felé hárít azzal, hogy bunkó veled és r.bancnak nevez. Ciki lenne neki lebukni. ;)
Igen, szerintem is elég logikusnak tűnik, amit #13 és #14 írt.
Illetve ha neki nincs barátnője, akkor valószínűleg irigy az öccsére. Hogy ő fiatalabb, mégis neki már van.
Kérdező!
Legközelebb, amikor nincs ott a párod és ő kedvesen beszélgetni akar veled, akkor éreztesd vele, hogy a hátad közepébe kívánod. Ha megkérdezi, mi bajod van vele, akkor kérdezz vissza, hogy minek akar társalogni egy olyan nővel, akit r...bancnak tart. Aztán meséld el neki, hogy hallottad, mikor a telefonba mondta ezt.
"a párját is csalja fűvel-fával"
Ez még inkább megerősíti, amit #13 és #14 írt.
A sok trófea közé te is kellenél.
Sajnálom a barátnőjét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!