Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elfogadnátok ha a férjetek...

Elfogadnátok ha a férjetek egyedül akarná intézni a pénzügyeket?

Figyelt kérdés
Saját vállalkozásunk van, ami leginkább az ő érdeme de én is minden pénzemet belefekettem. Segítek amiben tudok fél éves baba mellett, de én soha nem tudom hogy mennyi pénzünk van, mennyi adósságunk, ha szükségem van pénzre tőle kell kérnem, persze ad, de mindig megjegyzi hogy sokat költök, pedig nem szórom a pénzt, a szükséges dolgokat veszem meg. Viszont én soha nem tudom hogy ő mire mennyit költ.
2017. aug. 21. 19:49
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
ugye le van papírozva, hogy te mennyit adtál? meg nem csak ő nevén fut az egész???
2017. aug. 21. 20:26
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
TGYÁS, GYED attól még a te számládra megy, nem?
2017. aug. 21. 20:27
 13/38 A kérdező kommentje:
Nincs papírom semmiről, és ami a számlámra jön azt mindig kivesszük az adósságok törlesztésére. Mindig azt mondja hogy majd ha egyenesbe jövünk akkor másképp lesz, akkor az én számlámon is lesz pénz.
2017. aug. 21. 20:34
 14/38 anonim ***** válasza:
76%

Ezen kell akkor változtatni.

Beszélsz vele, hogy részletes betekintést akarsz a vállalkozás pénzügyeibe.

A zsebpénz nem opció, mert kiszolgáltatott lesz miatta a másik. Pénzügyminisztert csak olyan családban érdemes kinevezni, ahol az egyik totál feleőtlenül bánik a pénzzel.

A több számlával az a baj, hogy többszörösek a költségek is. Ha viszont van egy közös számla társkártyával, nincs ez a gond, mindenki hozzáfér a pénzhez, mindenki beléphet a felületre ellenőrizni a költségeket, bevételeket.

Merülj bele a vállalkozás részleteibe is, tudd, hogy mi mivel jár.

2017. aug. 21. 20:40
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha pedig papír nincs semmiről, az a kisemmizés előszobája válás esetén.
2017. aug. 21. 20:40
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2017. aug. 21. 20:55
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem, eleve, mint a gyermekének az anyja, a legfőbb bizalmasa is vagyok, mindent megbeszélünk. A másik, hogy a te pénzed is benne van, hát így meg főleg, hogy mindenről tudnod kéne.
2017. aug. 21. 21:06
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez igy nagyon nem korrekt..!!
2017. aug. 21. 21:10
 19/38 anonim ***** válasza:
98%
Nem. Nem a cselédje vagy! Ne egyezz bele, ez nem normális. Hát mivel vagy te kevesebb nála, hogy így viselkedik?
2017. aug. 21. 21:11
 20/38 anonim ***** válasza:
81%

Egyáltalán nem korrekt, de kisemmizni nem tud csak úgy. Házasság alatt szerzett vagyonról igen nehezen adná be a bíróságon, hogy nem illet téged a fele.

Maga a szitu megalázó. Anyaglilag függsz tőle, miközben az részben a te vállalkozásod. Akkor is, ha ő tesz érte többet. Amikor egy cégnek pénzt ad egy befektető, azt nem ingyen szeretetből teszi, hanem haszon reményében. Ne hagyd magad, az nem az ő vállalkozása, hanem a tietek és jogod van tudni a pénzügyeitekről. Én valami disznóságot sejtem amögött, hogy nem tudhatod.

2017. aug. 21. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!